Sugeng rawuh ing toko online!

Gergaji Lubang Bi-Logam 42 kanggo logam kayu, Piye gergaji, Papan Gypsum Plastik Plate Hole Saw, Bor Kayu Logam, bor matel

Katrangan singkat:

BOSENDA M42 Bi-Metal Hole Opener / BI-Metal Hole Saw nyandhang resistensi sing kuat nalika digunakake, kanthi agul-agul sing tajem lan debit sing lancar uga gampang operasi. Sajrone proses kerja, untu landhep lan geter cilik kanthi efektif bisa ngimbangi nalika ngebor bolongan lan kandhang operasi. Desain alur penghapusan chip sing anyar bisa nggawe sisa besi wesi kanthi cepet lan bisa digawe luwih lancar lan gampang. Produk kasebut dirancang kanggo pangguna-loropaken.


Detail Produk

Tag Produk

00000

Saws Lubang Bi-Metal BOSENDA didol ing saindenging jagad, kanthi pelanggan saka AS, Kanada, Australia, Jerman, Inggris, Spanyol lan Negara-negara Eropa Mangan kayata Georgia, Rusia, lan menyang negara-negara Amerika Selatan kayata Brasil, Mexico, Chile , Kolombia lan sapanunggalane, menyang negara-negara Timur Tengah kayata Irak, Dubai, Saudi, Qatar, Amin lan liya-liyane ....

Gergaji bolongan BOSENDA seneng karo umpan balik pasar sing apik lan para pelanggan nggawe pesanan biasa. Kualitas lan umur bathi gergaji kasebut mesthi menehi komentar apik. Gergaji bolongan BOSENDA bisa ditrapake kanggo panggunaan industri, sing nduweni kualifikasi kanggo kabeh situs konstruksi.

0000000
0000
00000000
000

Gergaji Lubang kanthi bor tengah grinding, sing diposisikan kanthi luwih akurat, kanthi efek sing cetha, kabeh nggawe pengalaman pangguna lan hemat tenaga kerja sajrone proses kerja.

BOSENDA M42 Bi-Metal Hole Saws / Steel Hole Saw / Metal Bor kanthi ukuran saka 14-300mm, bahan M42, cocog kanggo mbukak bolongan ing baja logam, casting, paduan aluminium lan alat pipa logam liyane, piring plastik, kabeh jinis kayu, papan gypsum lan bahan liyane.

Cairan pendingin eksternal luwih becik ditambah nalika ngebur bahan logam. Yen mandheg amarga bahan sampah nalika operasi, kudu mandheg operasi luwih dhisik banjur bisa digunakake sawise mbuwang sampah.

微信图片_20200909031109
14
微信图片_20200909031545
13

Aja nggunakake kakehan kekuwatan nalika mbongkar lan masang sekrup. Nalika ngebur bolongan ing bahan kanthi kekandelan luwih saka 10 mm, kudu ngilangi spring ing bor posisi.

Bi-Metal Hole Openers / Hole Saws / Bi-Metal Drills digunakake ing kabeh jinis bor bangku, mesin pengeboran, lan bor tangan listrik.

00
15
000000
微信图片_20200921105230
12
17
微信图片_20200909031646
19

Ukuran produk kaya ing ngisor iki:
15mm, 16mm, 17mm, 18mm, 19mm, 20mm, 21mm, 22mm, 23mm, 24mm, 25mm, 26mm, 28mm, 30mm, 32mm, 35mm, 38mm, 40mm, 42mm, 45mm, 50mm, 53mm, 55mm, 60mm, 65mm, 70mm, 75mm, 80mm, 85mm, 90mm, 95mm, 100mm, 105mm, 110mm, 115mm, 120mm, 125mm, 130mm, 135mm, 140mm, 145mm, 150mm, 155mm, 160mm, 165mm, 170mm, 175mm, 180mm, 185mm, 190mm, 195mm, 200mm, 48mm, 6 * 68,205mm, 210mm, 215mm, 220mm, 225mm, 230mm, 240mm, 245mm, 250mm, 255mm, 260mm, 270mm, 275mm, 280mm, 285mm, 290mm, 295mm, 300mm.

23
20
18
21
22
24

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita