Sugeng rawuh ing toko online!

Babagan Kita

Profil Perusahaan

office1

China Boda Tools Co., Ltd.didegaké ing 2013 saka China, kita dununge ing Provinsi Zhejiang, China. Jeneng merek BOSENDA pangguna karo jeneng perusahaan. Kanthi pangembangan bisnis, ing 2016, kita ndhaptar Yiwu Xin Tong Impor & Ekspor Co.Ltd., Kanthi hak impor lan ekspor dhewe, kanthi modal registrasi 10 juta RMB.

Kita duwe luwih saka 100 karyawan bebarengan karo sisih pabrik, dipérang dadi produksi, penjualan, teknologi, sawise-penjualan, divisi gudang. Kita minangka tim dinamis, enom, semangat lan orientasi jelas.

Pabrik kita dununge ing kutha manufaktur perangkat keras sing misuwur ing China, lan uga kutha asale pangadeg merek hardware BOSENDA. Kanthi kaluwihan unik saka perangkat keras ing kampung halaman lan sumber daya konstruksi, nggawe kita gampang ngakses kontrol kualitas produk, efisiensi ing wektu pangiriman lan macem-macem kategori alat.

Produk BOSENDA cocog karo kualitas standar internasional lan sawetara kategori ngluwihi sarat kualitas. Pelanggan saka macem-macem negara lan produk dikirim menyang kabeh bawana. Kita melu partisipasi ing pameran luar negeri kanthi rutin.

company pic

Produk Kita

Produk perangkat keras BOSENDA dipérang dadi pirang-pirang kategori, seri tapper / bolongan BOSENDA, kalebu kaca tapper / gergaji bolongan kaca, gergaji baja tahan karat / gergaji bolongan HSS, kerincing paduan Points / gergaji bolongan poin, gergaji témbok / gergaji bolongan tembok / gergaji bolongan beton , gergaji marmer / gergaji bolongan marmer, taper kayu / gergaji bolongan kayu. Pembuka / gergaji bolongan kita duwe sirah sing cetha lan kualitas material sing dijamin. Bisa ngebor bolongan ing bahan waja, kayu, watu, plastik, kaca lan bahan liyane.

Seri bor BOSENDA, kalebu bit bor palu listrik, bit bor corak, bit bor overlord, bit bor gaweyan kayu, bit bor kita bisa digunakake kanggo ngebor baja, kayu, watu, plastik lan bahan liyane. Kanthi latar mburi profesional produksi bit bor, seri bit bor BOSENDA diwenehake karo sertifikat kualifikasi industri, produk kita dikirim menyang kabeh bawana.

Seri pisau pemotong BOSENDA / seri alat pemotong / seri pemotongan, kayata pisau pemotong berlian, pisau pemotong kayu paduan baja, cakram pemotong aluminium, cakram pemotong / baja pemotong baja, pisau pemotong kaca dll, seri pemotongan BOSENDA memenuhi persyaratan pemotongan macem-macem bahan ing pasar konstruksi.

Seri grinding BOSENDA, grinding permukaan watu, kanthi seri produk lengkap nyukupi kebutuhan kebutuhan pasar kanggo nggiling.

Seri alat tangan BOSENDA, kayata kunci pipa, gunting PVC / pemotong PVC, gunting logam sheet, pemotong kawat, kunci gabungan, kunci ratchet, kaset, kaset listrik, spanar heksagon.

Seri alat listrik BOSENDA, gilingan sudut kanggo cakram pemotong 115mm, 180mm lan 230mm, bor lithium, palu elektronik lan sapanunggalane. Kita nyedhiyakake alat listrik miturut panjaluk pasar internasional.

product_img1
product_img2
product_img3

Informasi ing ngisor iki yaiku klasifikasi alat piranti keras, bebas hubungi kami yen mbutuhake informasi luwih lengkap babagan alat lan produk material konstruksi.

(Klasifikasi produk perangkat keras lan listrik: 1. Piranti tangan; 2. Piranti listrik; 3. Alat nglereni, alat ukur lan abrasive; 4. Fasteners lan segel; 5. Penanganan bahan; 6. Panyimpenan, kemasan, lan persediaan kantor bengkel; 7. Produk listrik; 8. Alat uji coba lan meter; 9. Motor, bantalan lan sabuk; 10; penerangan; 11; pengelasan; 12 Bahan kimia lokakarya 13, keamanan lan keamanan 14, pasokan reresik 15, hidrolik pneumatik 16, pompa, alat pipa lan katup 17, klasifikasi sekunder penggemar: 1, alat manual: (1) kothak piranti / alat alat mobil kothak piranti portebel (2) Spanner, kunci sing bisa disetel, kunci open-end, kunci tujuan ganda, kunci cincin, kunci ratchet, hexagon kunci, kunci pas / obeng torsi, kunci soket open-end (3) socket set socket Metric lengan lengan pengaruh alat bantu (4) set lengan lengan dampak metrik lengan pengaruh metrik pengaruh lengan alat pengaruh Inggris (5) hexagon bit (6) Lengan bit, lengen klambi , pola pola bolongan tengah, lengan 12 sudut, Lengan bit tipe E, bit soket heksagon, bit silang, bit berbentuk M, bit datar, kepala bunga (7) obeng, obeng multi-fungsi lan sekrup kepala sekrup taxiway , Obeng bit sing bentuke M, obeng kepala soket heksagon, obeng kepala salib, obeng set, obeng bit slotted, kepala obeng non leher, batang sambung (8) kepala obeng, pasang obeng, kepala obeng leher (9) palu pemasangan palu palu oktagonal palu palu (10) alat tang C / g clamp f clamp flat chisel detektor magnetik palu piso forceps spring clamp (11), tang irung datar irung tang irung panjang kawat tang tang tang kawat runcing tang irung snap ring tang Carp tang mini tang, penghematan tenaga kerja, tang pompa banyu, tang irung teluk, alat kabel, tang irung miring, tang irung bunder, alat set komprehensif (12) alat elektronik, tang elektronik, sopir sekrup anti-statis, produk anti-statis liyane, tang anti-statis, kawat solder set tang elektronik (13) Penguasa, penguasa baja, ukuran pita Inggris, pita metrik, pita tampilan digital, penguasa level, pita pita serat, gunting, gunting kanggo macem-macem tujuan, pisau geser lembaran besi, pisau listrik , pemotong, piso seni, alat insulasi, pengujian pena listrik lan kunci insulasi Inspirator kawat terisolasi tang irung panjang terisolasi piso kabel terisolasi piso irung panjang.

Pemotong kabel terisolasi, tang pemotong terisolasi tinggi, tang kawat terisolasi, tang irung runcing terisolasi, obeng terisolasi, tang pompa air terisolasi, alat lengan isolasi lan alat bantu tambahan, tang bayonet terisolasi, tang insulasi terisolasi, tang irung bunder terisolasi, alat isolasi liyane, set alat isolasi, alat tukang pipa, pipa bangku tongs rantai pipa tongkat manual pipa alat alat lentur manual alat pemotong pipa plastik alat pemotong benang lengan alat pipa mesin pemotong pipa logam pemotong pipa hidrolik mesin bending pembukaan alat paku keling alat pemotong rotasi mekanik langkah pengeboran lubang logam Piranti tambahan kanggo pambuka bolongan, bedhil paku, alat khusus kanggo ndandani kendaraan, alat alat umum, alat alat sistem rem, alat katrol sabuk, alat penyesuaian roda kemudi mesin, alat alat pipa minyak, alat sistem udara, alat lapisan cat, sikat cat, piso dempul, tong minyak cat, mecah tembok, bedhil silikon, alat snap line, 2, alat listrik, genggeman tangan Power t bahan bakar lan bahan polesan a, bor B, pahat C, kepala obeng lan lengen D, pembuka bolongan, pisau gergaji F, pisau gergaji b, gergaji gergaji h, irisan mesin penggilingan I, grinding J, pemotong berlian agul-agul K, pemotong kayu L, aksesoris liyane m, alat ganti listrik listrik, alat listrik batere B, alat listrik batere lithium alat pemotong logam a, bor listrik B, bor dasar magnetik C, mesin penyetrika listrik D, saw saw.)

Sertifikat

zhengshu