Sugeng rawuh ing toko online!

Geser sudut, bor dampak, palu, bor li-ion, alat listrik

Katrangan singkat:

Piranti listrik sing paling asring ditemokake ing pasar yaiku ing ngisor iki:


Detail Produk

Tag Produk

1. Driver baterai isi ulang lithium / driver sing bisa diisi ulang: sing cocog kanggo bolongan ngebur lan ngawut-awut, logam, keramik lan plastik.
2. Bor listrik sing bisa diisi ulang cocog kanggo nguripake lan ngawut-awut. Pengeboran uga bisa ditindakake ing kayu, logam, keramik lan plastik, utawa pengeboran pengaruh bata, beton lan watu.
3. Kunci sing bisa diisi ulang ditrapake kanggo ngawut-awut metu saka sawetara ukuran sing ditemtokake, lan bisa uga digunakake kanggo ngencengi lan ngeculake kacang ing kisaran ukuran sing wis ditemtokake.
4. Pethel listrik sing bisa diisi ulang cocog kanggo pengeboran dampak ing bata, beton lan watu. Sampeyan uga bisa ngebor bolongan ing kayu, logam, keramik lan plastik. Mesin sing dilengkapi kontrol kacepetan elektronik lan fungsi maju / mbalikke uga bisa ngeculake / ngencengi sekrup lan tunyuk. Jinis saka
5. Bor tangan listrik cocog kanggo ngebor plastik, keramik, logam lan kayu. Mesin sing dilengkapi pangaturan listrik lan fungsi maju / mbalikke uga bisa muter lan ngebor utas. Jinis saka
6. Pengeboran efek cocok kanggo ngebur pengaruh ing bata, beton lan watu. Uga bisa ngebor bolongan ing kayu, logam, keramik lan plastik. Model sing dilengkapi peralatan kontrol kacepetan elektronik lan fungsi maju / mbalikke uga bisa ngeculake / ngencengi sekrup lan tunyuk. Jinis saka

微信图片_20200909031109
微信图片_20200909031545
000000
00
15
123456

7. Bor palu bisa digunakake kanggo ngebur geter ing beton, tembok bata lan watu. Sawise bor geter dipateni, mesin kasebut bisa digunakake kanggo ngebor bolongan kayu, logam, bahan keramik lan plastik. Mesin sing dilengkapi piranti kontrol kacepetan elektronik lan saklar bata sing positif / negatif bisa ngawut-awut utawa ngawut-awut utas. Mesin sing dilengkapi fungsi nglereni bisa nindakake operasi pahat. Jinis saka
8. Pilihan listrik cocog kanggo dipahat ing beton, tembok bata, watu lan aspal. Yen wis dipasang aksesoris sing pas, mesin uga bisa digunakake kanggo nutul sekrup utawa kanggo nggawe bahan longgar. Jinis saka
9. Geser sudhut cocok kanggo nglereni, mecah lan rerumput grinding logam lan watu. Banyu ora diidini digunakake sajrone operasi, lan piring pandhuan kudu digunakake nalika motong watu. Kanggo model sing dilengkapi kontrol elektronik. Mecah lan polesan uga bisa ditindakake yen ana aksesoris sing cocog dipasang ing mesin kasebut. Jinis saka
10. Mesin polishing cocok kanggo polesan logam lan watu. Jinis saka
11. Gilingan lurus (kanthi dipasang roda empedu) cocog kanggo mecah logam lan nyopot burr. Mesin sing dilengkapi piranti kontrol kecepatan elektronik uga bisa nginstal sikat, roda grinding bentuke kipas, lan sabuk grinding ing mesin kanthi kecepatan sing kurang. Jinis saka
12. Driver listrik cocog kanggo nguripake / ngawut-awut lan bolongan ngebur ing kayu, logam, keramik lan plastik. Jinis saka

3
4
5
1
2
10
14

13. Mesin nutul cocog kanggo nutul bolongan lurus. Sawise nginstal aksesoris khusus, nutul wuta bisa ditindakake. 14. Kunci pas cocog kanggo nguripake / metu sekrup ing kisaran ukuran sing ditemtokake, lan uga bisa ngencengi / ngeculake kacang ing kisaran ukuran sing wis ditemtokake. Jinis saka
15. Gunting listrik logam cocog kanggo nglereni lembaran wesi, lan ora bakal ngasilake keripik. Sampeyan bisa nyuda kurva lan garis lurus. Jinis saka
16. Geser listrik / gunting listrik punching listrik lurus kanggo nglereni piring logam, lan piring logam ora bakal corak lan cacat sawise nglereni. Bisa digunakake kanggo nglereni garis lurus, nglereni bolongan njero lan nglereni sudhut mlengkung. Jinis saka
17. Saw diagonal bisa digunakake kanggo nglereni lurus longitudinal lan nglereni lurus transversal. Jinis saka
18. Mesin pemotong profil bisa ngethok piring logam kanthi vertikal lan horisontal tanpa nggunakake banyu. Jinis saka
19. Mesin pemotong watu cocog kanggo dipasang utawa nglereni bahan mineral sing dhuwur (kayata marmer). Sampeyan kudu ngoperasikake mesin ing meja kerja sing stabil lan nggunakake tutup protèktif. Mesin kanthi konfigurasi khusus uga bisa digunakake kanggo nglereni udan. Dilarang nggunakake mesin iki kanggo motong kayu, plastik utawa logam. Jinis saka

 

11
7
12
6
7

20. Mesin slotting tembok
Iki dilengkapi slider pandhuan, sing cocog kanggo nglereni utawa nggiling alur ing bahan kanthi isi mineral dhuwur (kayata beton bertulang, tembok bata lan trotoar aspal, lsp), tanpa nggunakake banyu.
21. Curvilinear cocog kanggo nglereni kayu, plastik, logam, papan keramik lan karet ing lapisan ngisor. Bisa ngethok garis lurus utawa sudut bevel (nganti sudut 45 derajat).
22. Cocog kanggo gergaji ing platform kerja sing stabil. Bisa digunakake kanggo gergaji lurus longitudinal lan transversal utawa gergaji diagonal. Sudut pemotongan maksimal kanggo nglereni sudut miring yaiku 45 derajat. Jinis saka
23. Mesin pemotong lateks bisa nggunakake mesin iki kanggo ngethok macem-macem bentuk ing plastik umpluk, karet busa lan bahan sing padha. Jinis saka
24. Sander / trimmer / planer cocok kanggo tlatah garing kanggo kayu, plastik, pengisi lan permukaan sing dicet. Mesin kanthi fungsi penyesuaian listrik uga bisa nindakake operasi polesan. Jinis saka
25. Pistol udara panas bisa digunakake kanggo mbengkok utawa ngelas plastik, nyopot cat lawas lan pipa panas sing bisa disusut. Kajaba iku, bisa uga digunakake kanggo welding, plating timah, leleh lem lan cairan pipa banyu. Jinis saka
26. Detektor tembok bisa ndeteksi logam, kawat, kayu lan bahan liyane. Jinis saka
27. Rangefinder laser bisa ngukur jarak, area lan volume, lan kanthi ora langsung ngukur dhuwure. Jinis saka
28. Instrumen level laser alat ukur iki cocog kanggo ngukur lan mriksa garis horisontal lan vertikal.

Aplikasi panggilingan sudut:
1. Roda grinding sing beda bisa digunakake kanggo mecah logam, motong lan anti-karat sing beda;
2. Blade nglereni watu bisa digunakake kanggo ngolah ubin, watu, kayu cilik lan veneer (luwih aman tinimbang ngethok kayu ing gilingan sudut kanthi agul-agul gergaji cilik);
Polesan logam bisa ditindakake kanthi ngganti rodha lan roda polesan.
Pethel listrik:
1. Khusus kanggo ngebor ing permukaan, beton, lan watu sing kuwat, lan palu listrik multifungsi. Bisa digunakake tinimbang bor listrik biasa lan pick listrik nalika disetel karo posisi sing cocog lan dilengkapi bor sing cocog.
Piksel pengeboran listrik: duwe pengaruh pengaruh gedhe kanggo langsung ngrusak lan ngrusak obyek, kaya sampeyan nggunakake palu lan pahat kanggo bisa digunakake, nanging efisiensi kasebut mesthi kakehan luwih dhuwur tinimbang kerja manual. 

8
123456

2. Bedane utama ing antarane pickax listrik lan palu listrik yaiku bedane ukuran. Palu listrik kanthi daya dhuwur bisa ngebor bolongan gedhe diarani palu listrik, sing miturut prinsip padha. Loro-lorone latihan duwe fungsi rotasi lan hammering.
Latihan bor bisa digunakake minangka latihan listrik biasa. Ana switch sing ganti, sing bisa diowahi dadi pengeboran biasa lan pengeboran dampak.

Daya bor listrik 12V beda karo 21V. Kekuwatan 12V luwih cilik tinimbang 21V.
1. Tingkat debit batere bor listrik dipérang dadi pirang-pirang tingkatan. Daya bor 12V ana ing 10C, lan tenaga umume udakara 5C.
2. Tenaga uga gumantung karo daya output, amarga voltase output 21V dhuwur, sanajan saiki ora cukup gedhe, bisa ditambah kanthi voltase, mula kita ora mung bisa ujar manawa kekuwatane padha, nanging uga gumantung karo kemampuane kanggo nahan voltase.

BOSENDA nyedhiyakake serangkaian alat listrik, para pelanggan alat listrik saka EU, Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa Timur, Timur Tengah lan negara-negara Asia Tenggara.

Kanggo produk alat listrik luwih akeh, hubungi sampeyan.

微信图片_20200910001406
微信图片_20200910001822
微信图片_20200830004758
微信图片_20200906171208
微信图片_20200910001829
微信图片_20200830152219
微信图片_20200906171219

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk