Sugeng rawuh ing toko online!

Rantai, rantai angkat, rantai galvanis, rantai stainless steel, macem-macem spesifikasi

Katrangan singkat:

Rantai / blok rantai dibedakake miturut macem-macem panggunaan lan fungsi


Detail Produk

Tag Produk

Miturut macem-macem panggunaan lan fungsi, rantai wesi bisa dipérang dadi patang jinis: rantai transmisi, rantai ngirim, rantai traksi lan rantai khusus khusus.
1 rantai transmisi, umume digunakake kanggo mindhah rantai daya.
2 rantai ngirim, umume digunakake kanggo bahan penyampaian.
3 rantai doyo tarik, umume digunakake kanggo narik lan ngangkat rantai.
4 rantai khusus, umume digunakake ing piranti mekanik khusus rantai, kanthi fungsi lan struktur rantai khusus.

10
1
2
3
4
5

Kanggo struktur batang / blok rantai wesi, kanthi produk sing padha, seri produk rantai dibagi miturut struktur dhasar rantai, yaiku miturut bentuk komponen, bagean lan bagean sing digandhengake karo rantai, lan ukuran ukuran antarane bagean. Ana macem-macem jinis rantai, nanging struktur dhasare mung ing ngisor iki, lan liyane minangka deformasi jinis kasebut. Bisa dingerteni saka struktur rantai ing ndhuwur, umume rantai kasebut kalebu piring rantai, pin rantai, lengan poros lan bagean liyane. Kanggo jinis rantai wesi liyane, mung piring rantai sing diowahi miturut macem-macem sarat. Sawetara dilengkapi scraper, sawetara dilengkapi bantalan pandhuan, lan sawetara dipasang nganggo roller ing piring rantai. Kabeh diisi ulang kanggo macem-macem acara aplikasi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk