Sugeng rawuh ing toko online!

Bit bor konstruksi, bor paduan multi-fungsi, bit bor kaca keramik, bor logam, bor Overlord, bor tembok marmer, gergaji bolongan karbida semen

Katrangan singkat:

Operasi pengeboran intine kalebu proses pemotongan. Prasyarat kanggo ngrampungake proses nglereni yaiku atose bahan alat kudu luwih dhuwur tinimbang bahan sing diolah. 


Detail Produk

Tag Produk

00000

Bit bor cukup umum ing saben dinane, nanging akeh wong sing ora ngerti spesifikasi bor kasebut. Nyatane, ana macem-macem jinis bor, sing biasane dibedakake miturut macem-macem panggunaan, yaiku jinis bor sing bisa digunakake. Bit bor umum duwe bor corak, bor datar, bor bolongan jero, reamer, countersink, bor tengah lan liya-liyane.

0000000
0000
00000000
000

BOSENDA Bor beton multi-fungsi / bor ubin keramik / bor bor paduan / bor segitiga / bor bor kaca / bit bor bor / seri bor bor titanium nduweni kualifikasi kanggo ngebor baja, wesi, tembaga, beton, aluminium, ubin keramik, plastik, marmer, kaca kenthel, keramik, bata vitrified, marmer, granit lan bahan rapuh liyane.

Bit karbida YG8Cc duwe resistensi nyandhang lan ketahanan pengaruh sing luwih apik tinimbang karo bit YG6. Produk kasebut nduweni spesifikasi bentuk untu sing landhep, ngilangi chip sing alus, sing nggawe bukaan luwih akurat lan gampang lan nambah efisiensi bukaan.

19
1234567
000000
123456

Aplikasi saka bor:
Lingkup aplikasi bor: bor listrik, bor pengisian, bor bangku, bor dampak lan mesin pengeboran datar liyane.

00
21
23
15
12
17
25
24

Spesifikasi wis rampung Bit bor multifungsi digunakake ing kabeh situs konstruksi. BOSENDA nyedhiyakake bit bor profesional kanthi serius miturut panjaluk lan sarat sampeyan.

BOSENDA Bit Bor Bor Segitiga Multifungsi / Bit Bor / Bit Bor Bor Marmer, sing awet, kanthi agul-agul tajem, ngilangi chip sing lancar kanthi gampang dioperasikake. Nyepetake chip chip sekrup efisiensi tinggi, bagean awak sing lancar, ora tetep nganggo piso, ngebur kanthi luwih efektif lan umur kerja dawa.

20

Pegangan bunder emas titanium cocok kanggo bor tangan listrik, pengeboran, bangku bangku, bor datar lan liya-liyane.

Seri bor BOSENDA didol menyang negara ing kabeh bawana. Seri bit bor nduweni umpan balik sing apik kaya biasane, lan kita bakal terus negesake kualitas produk kaya biasane. 

22
20
18
21
22
19

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita