Sugeng rawuh ing toko online!

Bilah pemotong berlian, pisau gergaji berlian, pisau pemotong keramik, pisau pemotong marmer, pisau pemotong granit, pisau gergaji

Katrangan singkat:

Blade nglereni berlian minangka jinis alat pemotong, sing akeh digunakake kanggo ngolah bahan sing atos lan rapuh kayata watu, beton, lempengan precast, dalan anyar lan lawas, keramik lan liya-liyane. Pisau pemotong intan umume kasusun saka rong bagean: matriks lan endhas pemotong.


Detail Produk

Tag Produk

Matriks minangka bagean dhukungan utama kepala pemotong sing kaiket, dene kepala pemotong minangka bagean nglereni ing proses panggunaan. Kepala cutter bakal dikonsumsi kanthi terus digunakake, nalika matriks ora bakal, Alasan kenapa kepala pemotong bisa ngethok amarga ngemot intan. Intan minangka bahan sing paling angel saiki, ngethok obyek sing diolah kanthi gesekan ing endhas pemotong, lan partikel berlian dibungkus ing kepala pemotong kanthi logam.

6
10
微信图片_20200909031646
微信图片_20200909031545
微信图片_20200909031133

Proses pembuatan pisau pemotong berlian:

1. Blades nglereni berlian sing sinter: dipérang dadi sinter pencet sing adhem lan sinter pencet panas

2. Las agul-agul berlian las: ana rong jinis las: las frekuensi tinggi lan las laser. Las frekuensi dhuwur bakal ngelas sirah pemotong lan substrat liwat medium cair suhu tinggi, lan las laser bakal nyawiji ujung kontak kepala pemotong lan substrat liwat sinar laser suhu tinggi kanggo mbentuk kombinasi metalurgi.

3. Blade nglereni berlian sing nganggo elektroplated: bubuk endhas pemotong dipasang ing landasan kanthi metode elektroplating.

00
12
8
9
12
13

Klasifikasi potongan;
1. Bilah gergaji pinggiran terus-terusan: agul-agul gergaji terus-terusan biasane digawe kanthi cara sinter. Ikatan perunggu umume digunakake minangka bahan matriks dhasar. Banyu kudu ditambahake kanggo njamin efek nglereni nalika nglereni, lan jinis jurang bisa dipotong nganggo laser.
2. Bilah pemotong jinis pisau: untu sing rusak, kacepetan nglereni cepet, cocog kanggo cara nglereni garing lan udan.

3. Pisau pemotong jinis turbin: dikombinasikake karo kaluwihan saka rong barang pertama, untu gergaji terus-terusan nampilake turbin kaya cekung cembung seragam, sing nambah kacepetan nglereni lan ndawakake umur layanan.
Macem-macem jinis wilah gergaji berlian dipilih kanggo macem-macem bahan, lan formulasi bubuk sing beda-beda cocog karo karakteristik macem-macem bahan, sing nduwe pengaruh langsung marang kualitas, efek, tingkat kualifikasi lan uga biaya lan bathi kanggo produk material.

Faktor sing nyebabake efisiensi lan umur pisau gergaji berlian yaiku parameter proses nglereni, ukuran partikel berlian, konsentrasi, atose ikatan, lan liya-liyane. Miturut energi pemotongan, ana kecepatan lading gergaji, konsentrasi nglereni, lan kacepetan pakan.

23
20
18
21

1. Cocog kanggo nglereni marmer terrazzo.
2. Pemotongan trotoar semen, bahan tahan api keras lan bahan non-logam.
3. Slotting dalan, jembatan lan kali.
4. Ukiran permukaan dalan lan dek jembatan.
5. Digunakake kanthi akeh ing konstruksi kota, rekonstruksi dalan, konstruksi landasan pacu bandara, trotoar beton lan situs konstruksi liyane, utamane cocog kanggo operasi pemotongan aspal lan beton
Ing prakteke, kacepetan lading wunder gergaji berlian diwatesi dening kahanan peralatan, kualitas agul-agul gergaji lan sifat watu sing bakal dipotong. Ing babagan umur layanan sing paling apik lan efisiensi nglereni agul-agul gergaji, kacepetan lading saw kanthi lurus kudu dipilih miturut sifat-sifat watu sing beda-beda. Nalika nglereni granit, kacepetan lading saw glathi bisa dipilih kanthi kisaran 25m ~ 35m / s. Kanggo granit kanthi kandungan kuarsa dhuwur lan angel dipotong, watesan ngisor kecepatan lading gergaji cocok. Ing produksi bata praupan granit, dhiameter wilah gergaji berlian cilik lan kecepatan linier bisa nganti 35m / s.
150 mm agul-agul berlian, agul-agul berlian 180 mm, pisau gergaji 350 mm, agul-agul kerikil 400 mm terus, 500 mm pisau gergaji beton, pisau pemotong tembok berlian 600 mm, pisau gergaji 700 mm, pemotong tumpukan berlian 800 mm agul-agul, agul-agul gergaji berlian 900 mm, agul-agul gergaji 1000 mm, pisau gergaji beton 1200 mm.
Tingkat pakan yaiku kacepetan pakan watu sing bakal dipotong. Ukurane mengaruhi tingkat gergaji, kekuwatan ing agul-agul gergaji lan disipasi panas ing area gergaji. Regane kudu dipilih miturut watake watu sing bakal dipotong. Umume, nglereni watu sing luwih alus, kayata marmer, bisa nambah kacepetan pakan sing cocog, yen kacepetan feed kurang banget, luwih apik kanggo nambah tingkat gergaji. Yen tarif feed banget kurang, ujung berlian bisa gampang dibanting. Nanging, nalika nggergaji granit kanthi struktur gandum kasar lan atose ora rata, kacepetan feed kudu dikurangi, yen ora, getaran glathi bisa nyebabake fragmen intan lan nyuda tingkat gergaji. Kecepatan feed granit gergaji umume dipilih ing kisaran 9m ~ 12m / min.
BOSENDA nyedhiyakake kabeh jinis disc pemotong / Diamond Saw Blade / Diamond Cutting Blade. Endhas landhep lan tahan nyandhang, umure luwih dawa tinimbang disk pemotong ing pasar umum. Kita nyedhiyakake spesifikasi lengkap kanggo cakram pemotongan sing beda-beda, lan produke didol menyang kabeh bawana. Kita uga bisa nggawe disk pemotongan sing ora standar miturut syarat pelanggan. 
Bagian kepala disc BOSENDA diramal karo paduan keras berkualitas tinggi supaya disk luwih awet lan dawa umure digunakake.

22
微信图片_20200909015835

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita