Sugeng rawuh ing toko online!

Saw keramik kaca intan, bor kaca, gergaji kaca, tapper kaca, gergaji bolongan keramik, gergaji bolongan marmer

Katrangan singkat:

 

BOSENDA kaca bolongan gergaji / bolongan kaca, nikmati kaluwihan kinerja, endhas pengeboran kebak partikel berlian berkualitas tinggi, desain produk bobote ringan, kanthi endhas sing tajem lan awet, lan tahan anti-selip. Nduweni kabeh ciri bor kaca / bor keramik / gergaji keramik sing apik. 

 


Detail Produk

Tag Produk

00000

Kepala pengeboran digawe saka emery berkualitas tinggi sing ditambahi lan kenthel, sing luwih awet tinimbang pembuka bolongan sing padha. Desain pembukaan khusus lan perawatan plating nikel ing permukaan bisa nyuda resistensi nalika ngebur lan nggawe slotting lan pengeboran luwih efisien. Kanthi desain alur penghapusan chip sing dioptimalkan, chip lan slag bisa dibuwang saka alur penghapusan chip kanthi lancar sawise dibukak, lan bisa ngilangi panas kanthi efektif sajrone proses kerja.

0000000
0000
00000000
000

Gagang bunder cocok kanggo latihan tangan listrik lan vise. Spesifikasi produk lengkap lan cocog karo macem-macem bukaan

Gergaji bolongan kaca cocog kanggo mbukak bolongan ing bahan sing rapuh lan alus kayata kaca tingal, ubin keramik, bata bata, keramik, kelereng, lsp.

Intan bit kanthi adol bolongan kaca nggabungake teknologi canggih, prestasi lan kinerja ilmiah lan teknologi. Presisi digawe, super tahan aus, landhep. Ing proses kerja, duwe kaluwihan ora ana runtuh, kacepetan dhuwur lan landhep uga ramah-pangguna.

微信图片_20200909031109
微信图片_20200909031545

Bor khusus: cocok kanggo ngebor kaca, keramik, jubin, lan sapiturute, kepala pemotong kothong lan digawe saka empu. Ana slot ing tembok endhas pemotong kanggo nggampangake pembuangan chip sampah. Cocog kanggo ngebor bolongan diameter gedhe.

00
11
000000
13
12
17
微信图片_20200909031646
19

Cathetan: sadurunge digunakake, priksa manawa kabeh sekrup produk wis diatasi. Pertama nyoba nganggo bor tangan listrik kanggo ndeleng manawa agul-agul kasebut ditrapake kanthi bener, banjur bukak bolongan kanggo ngindhari operasi sing ora bener.

23
20
18
21
22
24

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita