Sugeng rawuh ing toko online!

Kunci tujuan ganda, kunci kunci tujuan ganda, kunci ratchet kepala sing bisa dipindhah, kunci mbukak kaping pindho, kunci kothak, kunci pas sing bisa diatur

Katrangan singkat:

Klasifikasi lan aplikasi spanner:

 


Detail Produk

Tag Produk

Spanners biasane dipérang dadi rong jinis, kunci pas lan kunci pas. Tilas kasebut nuduhake kunci inggris kanthi nomer tetep sing ditulis, dene sing terakhir yaiku kunci sing bisa disetel.

1. Sprei padhet: siji utawa loro pucuk digawe kanthi ukuran sing tetep, sing digunakake kanggo ngawut kacang utawa baut kanthi ukuran tartamtu.

2. Kotak spanner: loro-lorone duwe bolongan heksagonal utawa rong belas pojokan pojokan pungkasan, cocok kanggo ruang kerja sempit, ora bisa nggunakake acara kunci pas biasa.

3. Kunci tujuan ganda: salah sawijining pucuk padha karo spanar padat siji, ujung liyane padha karo spanar dering, lan baut utawa kacang kanthi spesifikasi sing padha diaco ing sisih loro kasebut.

4. spanar sing bisa disetel: jembaré mbukak bisa diatur ing sawetara ukuran tartamtu, lan bisa digunakake kanggo muter baut utawa kacang kanthi spesifikasi sing beda. Fitur struktural ing kunci yaiku rahang tetep digawe rahang rata kanthi untu sing alus; siji pucuk rahang sing dipindhah digawe dadi rahang sing rata; ujung liyane digawe dadi rahang cekung kanthi untu sing alus; kanthi mencet cacing, rahang sing bisa dipindhah bisa dicopot kanthi cepet lan posisi rahang bisa diganti.

15
微信图片_20200909215636
微信图片_20200909215654
微信图片_20200909215702

5. Lapisan pancing: uga dikenal minangka kunci sabit, digunakake kanggo nguripake kekandelan kacang rata sing diwatesi.
6. Kunci soket: digawe saka pirang-pirang soket kanthi bolongan heksagonal utawa bolongan rolas, lan dilengkapi gagang, batang ekstensi lan aksesoris liyane. Utamane cocog kanggo bolt utawa kacang kanthi posisi sekrup sing sempit utawa depresi jero.
7. Kunci Hexagon: Kunci bar heksagon bentuk L, khusus digunakake kanggo muter sekrup heksagon. Model kunci heksagon adhedhasar ukuran sisih ngelawan heksagon, lan ukuran bolt duwe standar nasional. Tujuane: digunakake khusus kanggo nyepetake utawa mbongkar kacang bunder ing alat mesin, kendaraan lan peralatan mekanik.
8. Kunci torsi: bisa nampilake torsi sing ditrapake nalika ngaco baut utawa mur; utawa nalika torsi sing ditrapake tekan angka sing ditemtokake, bakal ngetokake sinyal cahya utawa swara. Kunci torsi digunakake kanggo rakitan kanthi torsi sing ditemtokake.

13
12
13
22
18
17
16

Aplikasi kunci gabungan: kunci industri dual-tujuan gedhe cocok kanggo minyak bumi, kimia, metalurgi, pembangkit listrik, penyulingan minyak, pembuatan kapal, petrokimia lan industri liyane. Alat sing dibutuhake kanggo instalasi peralatan, pangopènan piranti lan peralatan. Kunci tujuan ganda dipérang dadi sistem metrik lan sistem Inggris. Bahan kunci / kunci kombinasi ganda-tujuan: kunci dual-tujuan digawe saka 45 baja karbon sedang utawa baja paduan 40Cr. Standar pabrikan kunci tujuan ganda: GB / t4392-1995 (kunci padat perkusi lan kunci kotak perkusi). Fitur kunci tujuan ganda: kunci pas kunci / kunci tujuan ganda digawe saka baja karbon medium berkualitas tinggi utawa baja paduan berkualitas tinggi. Nduweni karakteristik desain sing cukup, struktur stabil, kepadatan material sing dhuwur, resistensi pengaruh sing kuat, ora ana lipatan, terus-terusan, ora mlengkung, akurasi lan daya tahan dimensi sing dhuwur. Bahan spanner sing bisa disetel yaiku:

1. Baja vanadium krom: simbol kimia CR-V, sing kualitas baja luwih apik.
2. Baja karbon: kualitas umume, lan akeh ing pasar.
Wrench minangka jinis alat instalasi lan penghapusan sing umum digunakake ing urip, sing digunakake kanggo muter baut utawa kacang.

Ana rong jinis spanner, kunci pas lan kunci fleksibel. Tilas nuduhake kunci pas sing wis ditulis kanthi angka tetep, uga dikenal minangka kunci pas, lan sing terakhir yaiku kunci sing bisa disetel.
Jembar bukaan kunci sing bisa dipindhah bisa diatur ing sawetara tartamtu. Iki minangka alat kanggo nyikat lan ngeculake kacang lan baut saka spesifikasi sing beda. Kunci pas bisa digawe saka endhas lan gagang, lan endhas kalebu lambe piring sing bisa dipindhah, lambe sing kaku, cangkeme piring, turbin lan pin poros.
Spanner mati uga dikenal minangka kunci padhet, biasane dipérang dadi kunci padhet kaping pindho lan kunci padhet kepala siji. Nduweni macem-macem fungsi, utamane kanggo perawatan mekanik, peralatan, dekorasi omah, ndandani mobil lan kategori liyane. Kunci padat berkepala dobel minangka alat umum, sing dibutuhake kanggo ngrakit alat mesin utawa alat ganti, pangopènan mesin transportasi lan pertanian.

23
20
18
21
22
微信图片_20200909015835

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita