Sugeng rawuh ing toko online!

Bor bor palu listrik, bit bor beton, SDS, Maks, Hex, bit perkusi, perforator, bit bor

Katrangan singkat:

Bit palu listrik minangka jinis bor palu rotary listrik kanthi kopling keamanan sing dipasang ing mekanisme hammering pneumatik. Bisa mbukak bolongan 6-100 mm ing bahan hard kayata beton, bata, watu, lsp., Kanthi efisiensi tinggi.


Detail Produk

Tag Produk

Ana macem-macem jinis bor pethel listrik. Nalika ngebor macem-macem perkara, kita nggunakake macem-macem bit bor. Mesthi, macem-macem jinis bit bor beda. Yen kuwatir tuku bit sing salah, kita kudu sinau kanthi tliti babagan spesifikasi lan model bit palu listrik. Mung kanthi cara iki, kita bisa ngerti manawa butuh latihan. Ayo goleki spesifikasi lan model bit palu listrik?

0000000
0000
15

Spesifikasi bit palu listrik: 6 mm, 8 mm x 110 mm; 8 mm x 160 mm; 8 mm, 10 mm, 12 mm x 10 mm, 10 mm, 12 mm, 16 mm, 20 mm x 450 mm lsp.

Badan utama bor palu karbida semen digawe saka baja paduan berkualitas tinggi, lan endhas pemotong dilas karo karbida semen. Bisa digunakake kanthi macem-macem palu listrik. Cocog kanggo ngebor beton, bata lan bahan bangunan hard liyane. Iki minangka alat pengeboran kanthi aplikasi wiyar lan efisiensi tinggi ing industri konstruksi lan instalasi.

微信图片_20200909031036
微信图片_20200909031446
微信图片_20200909031402
21

Spesifikasi bor bor palu listrik yaiku: 5 * 110mm, 6 * 110mm, 6 * 160mm, 8 * 160mm, 10 * 160mm lsp.
Pegangan bundar lan gagang kothak bor pethel listrik
6mm 8mm 10mm 12mm 14mm 16mm-28mm lsp.
Dawane bor tembok yaiku 350mm
16MM 18MM 20MM 22MM 25MM 28MM

16
17
00
15

Karakteristik bit palu listrik
1. Sistem penyerapan kejut sing apik: bisa nggawe genggeman operator kepenak lan ngilangi lemes. Cara kanggo nggayuh iki yaiku kanthi "sistem kontrol geter"; gagang karet alus digunakake kanggo nambah kenyamanan genggeman;
2. Saklar kontrol kacepetan sing tepat: nalika saklar disentuh entheng, kacepetan rotasi sithik, sing bisa mbantu mesin narik metu kanthi lancar (contone, metu ing permukaan sing alus kayata ubin, sing ora mung bisa nyegah supaya ora minger, nanging uga nyegah pengeboran retak. Kacepetan dhuwur bisa digunakake ing operasi normal kanggo njamin efisiensi kerja.
3. Kopling keamanan sing stabil lan andal: uga dikenal minangka torsi sing matesi torsi, bisa nyingkirake gaya reaksi torsi sing dhuwur sing digawe dening nempelake bit bor sajrone proses panggunaan, yaiku jinis perlindungan keamanan kanggo pangguna. Fitur iki uga ngalangi unit gir lan motor ora mandheg.
4. Piranti proteksi motor komprehensif: digunakake, ora bisa diindhari manawa obyek hard granular bakal mlebu ing mesin (utamane kanggo ngebur munggah ing mesin, kayata ngebur ing sisih ndhuwur tembok). Yen motor kasebut ora duwe proteksi tartamtu, gampang dipecah utawa digaruk karo benda keras kanthi muter kanthi cepet, sing pungkasane bisa nyebabake kegagalan motor.

14
12
9
11
13
10
12
18
19
20

5. Fungsi maju lan mbalikke: bisa nggawe palu luwih akeh digunakake, lan wujud realisasi utamane diwujudake kanthi ngoper utawa nyetel posisi sikat karbon. Umume, alat merek gedhe bakal nyetel posisi sikat karbon (pemegang sikat putar), sing duwe kaluwihan operasi sing gampang, penekanan busi sing efektif kanggo nglindhungi komuter lan nambah umur servise motor.
6. Pethel fungsi bor kaping loro
Apa sing kudu digatekake nalika nggunakake bit palu listrik?
1.Material mbutuhake perhatian ing panggunaan bit palu listrik - konfirmasi manawa pasokan listrik sing disambungake ing situs kasebut konsisten karo piring jeneng palu listrik. Apa pelindung kebocoran disambungake. Bit pengeboran lan wadhah kasebut kudu dicocogake lan dipasang kanthi bener.
2. Ati-ati kanggo nggunakake bor palu listrik - nalika ngebur tembok, langit-langit lan jubin, kudu dikonfirmasi manawa ana kabel utawa pipa sing dikubur. Nalika makarya ing dhuwur, wenehi perhatian lengkap babagan keamanan obyek lan pejalan kaki ing ngisor iki, lan set tandha peringatan yen prelu.
3. Pancegahan nggunakake bor palu listrik - konfirmasi manawa ngalih ing palu wis dipateni. Yen tombol daya urip, alat listrik bakal tiba-tiba nalika colokan dipasang ing stopkontak, sing bisa nyebabake cilaka pribadi. Yen papan sing makarya adoh saka pasokan listrik, kabel ekstensi kanthi kapasitas sing cukup lan instalasi sing mumpuni bakal digunakake. Yen kabel ekstensi liwat lorong pejalan kaki, bakal diangkat utawa dijupuk langkah-langkah kanggo nyegah kabel supaya ora remuk lan rusak

20
18
21

BOSENDA Bor Pethel Listrik Bit / Bit Bor Beton / Bit Bor / Bor Listrik digawe saka baja 40Cr lan paduan tungsten yg8c asli. Kanthi kontrol ketat kanggo proses perawatan panas suhu dhuwur, produk kasebut bisa nyengkuyung kombinasi kekerasan lan kateguhan sing sampurna, lan perawatan lumahing paling apik.
Bahan paduan berkualitas tinggi digunakake kanggo nggawe bor lancip lan tahan ageman, ndawakake umur layanan lan ningkatake resistensi pangaruh.
Paket kasebut biasane ing tabung plastik putih, lan uga bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan.
Jenis bor liyane digawe saka baja karbon. Nanging bit bor 40Cr nduweni tampilan sing luwih alus lan umur layanan luwih dawa kaping pirang-pirang kali luwih saka bit bor kolektif baja karbon.
Aplikasi produk: digunakake kanggo ngebor marmer, granit, beton, semen, tembok bata lan bahan liyane.
Pegangane duwe kustomisasi maks, SDS, hex lan non-standar.
Cathetan: kekandelan marmer kudu luwih saka 50 mm, lan penguatan kudu dihindari nalika ngebur beton.
BOSENDA Electric Hammer Drill Bit nyedhiyakake ukuran lengkap. Bisa nyukupi sarat kanggo kabeh kabutuhan ing bor.

22
19

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita