Sugeng rawuh ing toko online!

Pethel listrik, pahat draf listrik, SDS, Max, Hex, pahat runcing, pahat rata, papat pit lan limang pahat heksagonal, pahat pneumatik

Katrangan singkat:

Pahat digunakake ing situs konstruksi, pahat BOSENSA diekspor menyang saindenging jagad, nanging digawe saka gaweyan sing apik. Kita duwe kontrol ketat kanggo bahan baku THE. Teknisi terus nambah produk.


Detail Produk

Tag Produk

Pabrik Bosenda dununge ing kutha manufaktur perangkat keras ing China, ing endi produksi pahat, bit bor lan gergaji lubang lan liya-liyane duwe kaluwihan lengkap ing saindenging negara. Pengerjaan pahat lan ngupayakake keunggulan produk nggawe teknologi manufaktur pahat tetep diwasa lan terus kompetitif ing pasar alat. 

Chisels5
Chisels4
Chisels3

Serat pahat Bosenda dikenal sacara umum ing pasar internasional, bisnis kasebut stabil. Pelanggan kita saka pirang-pirang negara ing saindenging jagad, saka Amerika Utara lan Amerika Selatan, negara-negara UE, negara-negara Eu Timur, Est Asia lan Timur Tengah. Kita bakal terus nggunakake teknologi diwasa kanggo ngasilake produk sing luwih apik kanggo nyukupi kabutuhan pasar.

 

BOSENDA Electric Hammer Chisel / Chisel, kanthi bahan 40Cr lan baja karbon, 40CR luwih awet, sing cocog kanggo tembok bata, tembok semen, konkrit lan watu. Pegangane yaiku MAX shank, SDS shank, Hex shank, pneumatik chisel lan naskah 65A lan sapanunggalane, kanthi pahat sing rata, rata lan amba. Paket biasane ing tabung plastik, persyaratan khusus bisa disesuaikan miturut panjaluk pelanggan.
Kita nindakake OEM lan ODM, pengepakan bisa disesuaikan.

Chisels2
12
Chisels8
Chisels1
Chisels9
Chisels7

Pahat BOSENDA nganggo resistensi sing kuat, awet tumrap kinerja urip, bahan sing mumpuni nggawe atose pahat luwih penting tinimbang pahat pasar.

Pahat bisa digunakake ing bolongan ing tembok beton lan bata, nglereni lan nyandhet. Kita nyedhiyakake macem-macem jinis macem-macem kayata pahat sing jelas, pahat rata cilik, pahat rata gedhe, pahat setengah bunder, pahat alur sing landhep, lsp.

Dawa pahat bisa ditemtokake miturut kabutuhan pelanggan.

Kanggo informasi luwih lengkap, wenehi kontak.

23
20
18
21
22
微信图片_20200830152219

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita