Sugeng rawuh ing toko online!

Pita listrik, tape pendukung pembakaran, tape PVC, pita isolasi

Katrangan singkat:

Pita listrik, utawa Pita adhesif isolasi listrik PVC, uga dikenal minangka pita perekat isolasi listrik utawa pita insulasi. Bisa disingkat dadi: Pita listrik PVC, pita PVC lan liya-liyane. Pita listrik nduweni isolasi sing apik, tahan api, resistensi voltase, tahan adhem lan ciri liyane. Umume cocog kanggo nduwurke tumpukan kawat, jampel lan fiksasi macem-macem jinis motor lan komponen elektronik kayata trafo, motor, kapasitor, regulator voltase, lsp. Pita listrik nduweni warna abang, kuning, biru, putih, ijo, ireng, transparan lan liya-liyane. warna-warna. Apa sing dimaksud tape listrik lan apa gunane??


Detail Produk

Tag Produk

Proses produksi pita listrik:
Utamane adhedhasar film PVC banjur dilapisi karo adesif sensitif tekanan karet.

Tujuan tape listrik:
Umume cocog kanggo jampel saka macem-macem bagian resistansi. Contone, gulungan sambungan kawat, ndandani kerusakan insulasi, trafo, motor, kapasitor, pengatur voltase lan jinis motor liyane, bagean elektronik saka peran perlindungan insulasi. Sanalika, iki uga bisa digunakake kanggo naleni, mbenakake, nutul, ndandani, nutup lan nglindhungi proses industri.

9
7

Fitur tape listrik:
Pita listrik nuduhake tape sing digunakake listrik kanggo nyegah kebocoran listrik lan insulate. Iki nduweni kinerja insulasi sing apik, tahan api, resistensi voltase dhuwur, resistensi suhu dhuwur, elastisitas penyusutan sing kuat, gampang luh, gampang digulung, tahan lama, tahan cuaca sing apik lan sapanunggalane. Kajaba iku, aplikasi tape listrik uga akeh banget. Bisa digunakake kanggo insulasi sambungan kabel lan kabel ing sangisoré 70 ° C, identifikasi warna, proteksi sarung, naleni sabuk kabel, lan liya-liyane, lan uga bisa digunakake kanggo naleni, mbenakake, ngusap, ndandani, nutup lan nglindhungi proses industri.

123456

Gunakake lan panyimpenan pita listrik:
Nalika nggunakake pita listrik, kita kudu mbungkus nganggo setengah tumpang tindih. Iki kanggo nggawe seragam nduwurke tumpukan lan apik, lan ketegangan sing cukup kudu ditrapake. Kajaba iku, ing sendi jinis sambungan paralel, pita listrik kudu dibungkus ing mburi kabel, lan banjur dilipat maneh supaya ditinggalake karet karet, supaya ora bisa ngetung. Nalika mbungkus lapisan listrik pungkasan, aja nganti digawe dawa supaya ora narik gendera. Supaya kinerja tetep stabil, pita listrik kudu disimpen ing suhu ruangan lan kahanan ventilasi.
Pita listrik BOSENDA, digawe saka bahan kelas kapisan, nduweni gandhengane lan jaminan bobot sing apik. Beda karo kaset listrik pasar biasa, sing viskositas durung cukup, lan umpan balik sawise digunakake umume ora becik. Pita kita wis dites kanthi ketat, diwiwiti saka pilihan bahan baku, produksi saben tautan, kontrol kanthi ketat. Priksa manawa pelanggan wis wareg sawise ditampa. Pelanggan saka Est, Tengah, Eropa Wétan, Amerika Selatan lan negara UE.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk