Sugeng rawuh ing toko online!

Senapan lem panas, senapan lem wesi listrik, senapan udara panas, pistol las plastik, nyerep timah

Katrangan singkat:

Gun lem panas, kanthi efek pecah sing akurat, macem-macem nozel, bisa memenuhi persyaratan lini produksi sing beda-beda, desain filter unik, kondusif kanggo reresik lan karakteristik liyane. Gun lem panas umum ora bakal deform nalika digunakake ing 300 ℃ suwene, lan sendhi awet. Mula, mesin perekat cair panas akeh digunakake ing pabrik elektronik, pabrik panganan, pabrik kemasan, lsp. Kanggo ngrampungake kekurangan bedhil semprotan otomatis lan nyukupi kabutuhan panggunaan seluler, cangkang awak senapan digawe bahan impor, sing tahan tahan suhu 300 ℃ lan ora ana deformasi ing suhu sing suwe banget. Awak bedhil bobote lan gampang dioperasikake. Desain piranti protèktif sing unik bisa nyegah operator nggrundel kanthi ati-ati nalika nggarap; gabungan universal sing digabung karo teknologi canggih Eropa nggawe gampang dioperasikake lan awet; sekrup, strip, titik lan serat kabut bisa digunakake ing macem-macem industri


Detail Produk

Tag Produk

6
7

Besi solder listrik minangka alat sing penting kanggo perawatan listrik. Tujuan utamane yaiku kanggo ngelas komponen Du lan kabel. Kanthi cara iki, lumahing bagean las lan solder sing resik digawe panas nganti suhu tartamtu supaya solder bisa nyawiji, lan difusi logam ana ing antarmuka lan mbentuk lapisan ikatan, supaya bisa ngerteni welding logam.
Nalika ngelas, tahan wesi solder listrik nganggo tangan tengen kaya sing dituduhake ing Gambar 1-20, lan tahan elemen utawa kabel nganggo tangan kiwa nganggo tang irung utawa pinset. Sadurunge welding, wesi listrik kudu digawe panas sadurunge. Jumlah solder tartamtu kudu digawa ing pinggir endhas besi solder. Lebokake pojok endhas wesi soldering cedhak karo sendi solder. Besi listrik udakara 60 ° nganti pesawat horisontal. Kanggo nggampangake aliran timah cair saka endhas solder menyang sendi solder. Wektu retensi kepala solder ing sendi solder kudu dikontrol sajrone 2-3 detik. Angkat sirah wesi solder, lan tangan kiwa isih tetep nahan unsur kasebut. Sawise timah ing sendi solder digawe adhem lan padhet, tangan kiwa bisa diluncurake. Gunakake pinset kanggo muter kabel timah. Sawise dikonfirmasi manawa ora longgar, sampeyan bisa nglereni kabel timah sing keluwih karo pemotong sisih.

微信图片_20200830005502
2
1
3
4
15(1)

Gun las plastik umume digunakake ing kain pariwara, terpal, membran anti banyu, pelapik anti-rembesan, membran anti banyu, pipa, komponen elektronik, bumper mobil, lantai olahraga, proses katun mutiara, tangki elektroplating, pipa plastik, piring PP / PE / PVC lan struktur membran membran lan ndandani geomembrane lokal.
Awas!
Dilarang nggunakake sumber listrik utawa garis listrik sing rusak kanggo ngisi daya; Dilarang nggunakake ing kahanan ekstrem utawa ing lingkungan suhu dhuwur (ing srengenge panas utawa mobil panas); dilarang mbongkar batere lan mbalikke tiang positif lan negatif; dilarang ngalahake, mbuwang, trample, lan muter bedhil lem; dilarang masang prekara asing logam menyang port pengisian daya; dilarang nggunakake batere eksternal kanggo nyedhiyakake energi; sawise batere dibanting, kudu dipasang Total perawatan. Piranti kasebut ora kena digunakake dening bocah utawa wong sing cacat fisik utawa mental, utawa kurang pengalaman lan ilmu, kajaba yen diawasi utawa diwenehi instruksi; ngawasi bocah supaya ora dolanan peralatan kasebut. Yen kabel listrik piranti iki rusak, mesthine kudu diganti karo panyedhiya layanan, sing dibutuhake minangka alat lan / utawa bagean khusus.
1 、 Waca kabeh peraturan lan instruksi keamanan kanthi tliti sadurunge digunakake. Mangga wenehake manual iki kanggo digunakake ing mbesuk.
1. Aja nganti wong sing ora kenal gun lem utawa ora ngerti peraturan lan instruksi keamanan kasebut nggunakake bedhil lem.
2. Bocah-bocah umur wolung taun ora diidini nggunakake. Priksa manawa tongkat kasebut ora kasedhiya kanggo bocah-bocah ing umur wolung taun. Ana risiko sesak yen ngulu teken kasebut.
3. Bocah-bocah lan wong sing cacat fisik, sensori utawa mental utawa kurang pengalaman lan ilmu ora diidini nggunakake bedhil lem. Anak sing umur luwih saka wolung taun lan wong sing cacat fisik, sensorik utawa mental utawa kurang pengalaman lan ilmu bisa nggunakake bedhil lem iki yen diawasi dening wong sing njaga keamanane utawa wis diprentah wali babagan panggunaan gun lem, lan wis ngerti peraturan lan instruksi keamanan.
4. Bocah-bocah ora diidini ngresiki, njaga lan nggunakake bedhil lem tanpa pengawasan.
5. Priksa bedhil lem sadurunge digunakake. Sawise bedhil lem lan garis pengisi daya wis rusak, ora bakal digunakake. Aja mbukak bedhil lem dhewe. Mung profesional sing nduweni kualifikasi sing bisa nggunakake aksesoris asli kanggo pangopènan.
6. Sawise bedhil lem diaktifake, ora diidini tanpa dijaga.
7. Aja nutul lengen nozel lan silikon.
8. Mung profesional sing nduweni kualifikasi sing diijini nggunakake suku cadang asli kanggo ndandani bedhil lem. Mung kanthi cara iki, kinerja keamanan produk bisa dipesthekake.
9. Dilarang nggunakake bedhil lem nalika direndhem ing banyu utawa teles.
10. Aja mbuwang tongkat kasebut menyang geni.

2, Peraturan keamanan nalika ngisi daya
1. Aja ngisi daya dienggo, aja ngisi batere termal.
2. Ora diisi daya ing meja sing bisa diobong (kayata kertas, kain, kain, lsp) utawa ing lingkungan sing bisa diobong.
3. Aja ngisi banyu utawa kahanan udan.

3, Deskripsi produk lan kinerja
1, bedhil lem cocog kanggo ikatan gratis pelarut, kayata kertas, karton, gabus, kayu, kulit, tekstil, busa, sawetara plastik, keramik, porselen, kaca lan watu.
2. Cocog kanggo ikatan, ndandani, dekorasi lan modeling.
3. Ora cocog kanggo obyek kanthi suhu ikatan 50 derajat lan luwih dhuwur.
4. Iki ora cocog kanggo ikatan obyek kanthi kontak langsung karo banyu utawa cairan.

4 ation Operasi
1. Miwiti
Nyuwun narik bali tombol ngalih, lampu biru bakal urip.
2. Cedhak
Mangga narik tombol ngalih nerusake kanggo nunjukake yen ngalih ora aktif.
3. Yen lampu biru mati, mesthine kudu diisi wektu. Lampu abang urip nalika ngisi daya.
4. Lampu ijo mesthi urip terus, tegese listrik kebak
5. Simpen bedhil lem tertutup kanthi aman sawise digunakake, lan adhem kabeh sadurunge dikemas. Nozel bedhil bisa nyebabake kerusakan.
6. Lindhungi wong lan kewan saka lem panas lan moncong. Nalika lem panas kena kulit, mbilas nganggo banyu adhem suwene sawetara menit. Aja nyoba mbusak lem panas ing kulit.
7. Mung lem suhu kurang (suhu leleh antara 100 lan 150 ℃) kanthi diameter 6.8-7.2mm bisa digunakake.
8. Aja nggunakake tongkat perekat suhu dhuwur.
9. Kena pengaruh cairan, kelembapan lan suhu dhuwur, bagian adesif bisa tiba dhewe.

5 preparation Preparasi ikatan

1. Posisi ikatan kudu resik, garing lan ora ana gajih.
2. Bahan sing nganggo adesif ora gampang diobong.
3. Coba luwih dhisik ditrapake penerapan bahan termal kanthi workpiece sampel.
4. Suhu sekitar lan suhu bahan kerja sing bakal diikat yaiku 5 ℃ - 50.
5. Bahan sing bisa nggawe adesif panas bisa adhem kanthi cepet kudu dipanaskan nganggo gun hawa panas
.981012

13
14
6 、 Ikatan
7 、 Rampung
8 causes Gagal nyebabake lan langkah-langkah perawatan
6 、 Ikatan

1. Lebokake teken karet menyang alur panganan.
2. Bukak bedhil lem banjur panas nganti 180 detik sadurunge digunakake.
3. Lem bisa digunakake kanthi menet mesin papan.
4. Sanalika sawise masang adhesive leleh panas, tekan bahan kanggo diikat bebarengan nganti 10 nganti 30 detik. Posisi ikatan uga bisa didandani.
Sawise adhem udakara limang menit, posisi ikatan bisa dimuat.
5. Ati-ati supaya ora nggunakake bagean awak kanthi langsung kontak karo adesif panas nyawiji ing wektu iki.
6. Posisi ikatan bisa dicet utawa diwarnai.

7 、 Rampung

1. Sawise adhem, copot residu lem nganggo instrumen sing kethul. Yen perlu, longgar posisi ikatan maneh kanthi dadi panas.
2. Simpen bedhil lem tertutup kanthi aman sawise dienggo, lan adhem kabeh sadurunge dikemas. Nozel bedhil bisa nyebabake kerusakan.
3. Aja nggunakake pelarut sing gampang murub kanggo ngresiki posisi ikatan. Sisa adesif panas kanggo sandhangan ora bisa dicopot.
4. Adhem lan simpen ing panggonan sing garing ora bisa dicapai bocah-bocah ing sangisoré wolung taun.

8 causes Gagal nyebabake lan langkah-langkah perawatan

Masalah, panyebab lan langkah-langkah perawatan
Panganan teken lem angel lan senapan lem ora digawe panas kabeh. Panas nganti 180 detik
Panganan cepet banget
Batere murah ngisi batere
Suhu leleh lem lem dhuwur banget. Gunakake tongkat karet asli sing disaranake
Lem panas nyawiji banjur mundur menyang bedhil lim. Dhiameter tongkat lem cilik banget. Gunakake tongkat lem asli sing disaranake
Nalika dipangan kanthi kuat, tongkat karet kasebut ora larut kabeh, banjur pakan sawise batang lem
Ing pungkasan gluing, nalika bedhil lem dijupuk saka posisi ikatan, "filamen" bakal dibentuk. Ing pungkasan gluing, lem isih metu. Setel output lem ing pungkasan gelatinisasi.
Ngilangke lem sing nyawiji panas saka nozel. Ing pungkasan gluing, resiki nozel nganggo bahan kerja


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk