Sugeng rawuh ing toko online!

Gergaji bolongan HSS, gergaji bolongan besi, gergaji bolongan logam, bit bor baja kecepatan tinggi HSS, gergaji bolongan stainless steel

Katrangan singkat:

Gergaji Lubang BOSENDA HSS / HSS Hener Opener nyandhang resistensi sing kuat nalika digunakake, kanthi agul-agul sing tajem, debit lancar lan gampang operasi. Gergaji Lubang BOSENDA HSS dirancang kanggo pangguna-loropaken.


Detail Produk

Tag Produk

00000

Sajrone proses kerja, untu landhep lan geter cilik kanthi efektif bisa ngimbangi nalika ngebor bolongan lan kandhang operasi. Desain alur penghapusan chip anyar bisa nggawe scraps wesi kanthi cepet lan nggawe karya luwih lancar. Bor pusat grinding, sing posisi luwih akurat, kanthi efek sing tajem, kabeh nggawe hemat tenaga kerja sajrone proses kerja. nangani kanthi efektif bisa nyegah slip.  

0000000
0000
00000000
000

Gergaji Lubang HSS bisa digunakake minangka adol bolongan aluminium, gergaji bolongan piring logam, gergaji bolongan plastik plastik kaku, efisien lan trep. Gergaji Lubang HSS nggunakake bahan bermutu, cocok kanggo baja tahan karat, piring paduan, piring baja keras piring baja, piring besi SMD, lawang aluminium, lembaran besi, paduan aluminium, logam non-standar, kabeh jinis pembukaan pipa lan pengeboran proses bahan logam liyane.

11
14
15
20
微信图片_20200909031109
微信图片_20200909031545
16
18
17
19

Gergaji bolongan HSS / bor HSS nduwe desain gagang heksagonal, 12-100 mm bisa disesuaikan, sisih pinggir waos digiling kanthi ngindeks kanthi cerdas saka alat mesin CNC; yen wis kabentuk, pedunung landhep lan presisi dhuwur; sawise perawatan panas vakum, kateguhan lan kekerasan pambuka nyukupi persyaratan kerja sing apik banget.

HSS Hole Saw digunakake ing bor bangku, bor pistol, bor listrik stereo lan mesin bubut.

00
12
000000
21
12

Sajrone proses kerja, nambah banyu utawa bahan adhem bakal nggawe karya luwih efektif lan luwih apik uga bisa nambah umure produk. Nalika bukaan bolongan dipasang ing bor, telung pasuryan gagang sing cocog kudu dipasang kanthi kuat karo alat listrik. Ing proses operasi, yen ana kelainan utawa ngilangi chip ora becik, mandheg gaweyan dhisik, uwalake chip sampah banjur terusake maneh.

23
24
17
微信图片_20200909031646
19

Ukuran gergaji Lubang BOSENDA kaya ing ngisor iki:
12mm, 13mm, 14mm, 15mm, 16mm, 17mm, 18mm, 18.5mm, 19mm, 20mm, 20.5mm, 21mm, 21.5mm, 22mm, 22.5mm, 23mm, 24mm, 25mm, 25.5mm, 26mm, 27mm, 28mm, 30mm , 32mm, 35mm, 38mm, 40mm, 42mm, 45mm, 48mm, 50mm, 53mm, 55mm, 60mm, 65mm, 70mm, 75mm, 80mm, 85mm, 90mm, 95mm, 100mm, 23.5mm, 19.5mm, Pusat Bor kanthi 5 * 40 (khusus kanggo 12-32MM), lan bor tengah 6 * 40 (khusus kanggo 35-100mm).

23
20
18
21
22
24

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita