Sugeng rawuh ing toko online!

Jack, jack horisontal, jack vertikal, jack hidrolik

Katrangan singkat:

Jack umume digunakake ing pabrik, tambang, transportasi lan departemen liyane minangka ndandani kendaraan lan ngangkat liyane, ndhukung lan karya liyane. Struktur kasebut entheng, kuwat, fleksibel lan andal, lan bisa digawa lan dioperasikake dening siji wong.


Detail Produk

Tag Produk

1033
652

Jack minangka peralatan angkat sing paling gampang kanthi dhuwur angkat cilik (kurang saka 1m). Nduweni rong jinis: mekanik lan hidrolik. Jack mekanik duwe jinis rak lan jinis sekrup. Amarga kapasitas angkat cilik lan operasi rekasane, umume mung digunakake kanggo perawatan mekanik lan ora cocog kanggo ndandani jembatan. Jack hidraulik duwe struktur kompak, kerja sing stabil lan fungsi kunci dhewe, mula digunakake kanthi akeh. Kerugiane yaiku ngangkat dhuwur diwatesi lan kecepatan angkat alon.
Miturut macem-macem prinsip manufaktur, ana jack mekanik lan jack hidrolik. Prinsip kasebut beda. Secara prinsip, prinsip transmisi hidrolik sing paling dhasar yaiku prinsip Pascal, yaiku tekanan cairan padha ing endi wae. Ing sistem sing seimbang, tekanan ing piston sing luwih cilik luwih cilik tinimbang ing piston sing luwih gedhe Kekuwatan uga gedhe, sing njaga cairan tetep.

1154
292
563
1143
3(1)
4(1)

Mula, liwat panularan cairan, kita bisa entuk tekanan beda-beda ing macem-macem ujung, saengga kita bisa nggayuh tujuan transformasi. Jack hidrolik umum kita yaiku nggunakake prinsip iki kanggo entuk transmisi gaya. Prinsip mekanik jack sekrup yaiku narik gagang bolak-balik, tarik cakar kanggo nyurung reresik ratchet supaya bisa diputer.

Gigi bevel cilik nyurung gir bevel amba lan nggawe sekrup angkat bisa diputer, supaya lengen angkat bisa diangkat utawa diturunake
kanggo nggayuh fungsi ngangkat tegangan. Nanging ora gampang kaya jack hidrolik.
Bedane jack horisontal lan jack vertikal yaiku: gampang dioperasikake, kapasitas angkat jack jack horisontal, cocog kanggo kendaraan gedhe. Jack vertikal gampang dioperasikake lan cocog kanggo troli.

图片5
图片6
微信图片_20200830151801
微信图片_20200910001833
微信图片_20200906171219

Jack vertikal: nggunakake prinsip hidrolik, beda karo jack mekanik tradisional, yaiku alat angkat truk sing dipasang kanthi operasi, keamanan, kehandalan, hemat tenaga kerja lan likuiditas sing kuat.
Dina iki, angger ing parkiran utawa pom bensin, sampeyan bisa ndeleng derek hidrolik, kanthi nggunakake kekuwatan bocah bisa ngangkat mobil.
BOSENDA nyedhiyakake seri jack kanggo pasar jaban rangkah, kita bisa nindakake OEM lan ODM, kanggo informasi luwih lengkap, aja bebas ngubungi kita.

微信图片_20200906171208
微信图片_20200910001818
微信图片_20200910001845
17
微信图片_20200830004758

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk