Sugeng rawuh ing toko online!

Bit palu listrik minangka jinis bor palu rotary listrik kanthi kopling keamanan sing dipasang ing mekanisme hammering pneumatik.

Bit palu listrik minangka jinis bor palu rotary listrik kanthi kopling keamanan sing dipasang ing mekanisme hammering pneumatik. Bisa mbukak bolongan 6-100 mm ing bahan hard kayata beton, bata, watu, lsp., Kanthi efisiensi tinggi.

news2pic1

Karakteristik bit palu listrik

1. Sistem penyerapan kejut sing apik: bisa nggawe genggeman operator kepenak lan ngilangi lemes. Cara kanggo nggayuh iki yaiku kanthi "sistem kontrol geter"; gagang karet alus digunakake kanggo nambah kenyamanan genggeman;

2. Saklar kontrol kacepetan sing tepat: nalika saklar disentuh entheng, kacepetan rotasi sithik, sing bisa mbantu mesin narik metu kanthi lancar (contone, metu ing permukaan sing alus kayata ubin, sing ora mung bisa nyegah supaya ora minger, nanging uga nyegah pengeboran retak. Kacepetan dhuwur bisa digunakake ing operasi normal kanggo njamin efisiensi kerja.

3. Kopling keamanan sing stabil lan andal: uga dikenal minangka torsi sing matesi torsi, bisa nyingkirake gaya reaksi torsi sing dhuwur sing digawe dening nempelake bit bor sajrone proses panggunaan, yaiku jinis perlindungan keamanan kanggo pangguna. Fitur iki uga ngalangi unit gir lan motor ora mandheg.

4. Piranti proteksi motor komprehensif: digunakake, ora bisa diindhari manawa obyek hard granular bakal mlebu ing mesin (utamane kanggo ngebur munggah ing mesin, kayata ngebur ing sisih ndhuwur tembok). Yen motor kasebut ora duwe proteksi tartamtu, gampang dipecah utawa digaruk karo benda keras kanthi muter kanthi cepet, sing pungkasane bisa nyebabake kegagalan motor.

5. Fungsi maju lan mbalikke: bisa nggawe palu luwih akeh digunakake, lan wujud realisasi utamane diwujudake kanthi ngoper utawa nyetel posisi sikat karbon. Umume, alat merek gedhe bakal nyetel posisi sikat karbon (pemegang sikat putar), sing duwe kaluwihan operasi sing gampang, penekanan busi sing efektif kanggo nglindhungi komuter lan nambah umur servise motor.

Bit Brill Twist

Bor corak minangka alat pangolahan bolongan sing paling akeh digunakake. Umume, diametere antara 0,25 mm nganti 80 mm. Sudut spiral bor corak utamane mengaruhi ukuran sudut rake nglereni, kekuatan agul-agul lan kinerja nyopot chip, sing biasane antara 25 ° lan 32 °.

1. Umume, bit bor ireng digunakake kanggo ngebor logam, lan bahan bit bor yaiku baja kanthi kecepatan tinggi. Pengeboran bahan logam umum (baja paduan, baja non-paduan, besi cor, baja cor, logam non-ferrous) digunakake bebarengan karo bor pengeboran logam. Nanging, kudu diwenehi perhatian kanggo ngebur bahan logam, lan kacepetan puterane ora kudu dhuwur banget, sing bisa gampang ngobong ujung bor.

Saiki ana sawetara emas sing dilapisi film logam hard langka, sing digawe saka baja alat lan bahan liyane lan dikuatake kanthi perawatan panas. Ujung kasebut lemah kanthi sudut sing padha ing loro-lorone lan banjur miring maneh kanggo mbentuk ujung sing landhep. Ora ana waja, wesi lan aluminium sing dikencengi perawatan panas. Aluminium gampang dipasang ing bor lan kudu dilumasi banyu sabun sajrone ngebur.

2. Pengeboran bahan beton lan bahan watu, panggunaan pengeboran dampak, digabung karo bit bor watu, bahan kepala pemotong umume karbida disemen. Kluwarga biasa, aja ngebor ing tembok semen, gunakake bor tangan listrik spesifikasi 10 mm.

3. kayu bor. Nalika ngebur bahan kayu, dikombinasikake karo nggunakake potongan-potongan kayu, potongan-potongan kayu duwe volume akeh volume pemotongan, lan kekerasan alat pemotong ora dibutuhake supaya dhuwur. Bahan alat pemotong umume baja kecepatan tinggi. Ana pucuk cilik ing tengah pucuk bit, lan sudhut ing loro-lorone cukup gedhe, sanajan tanpa sudut. Kanggo posisi mbenakake sing apik. Nyatane, latihan logam uga bisa ngebor kayu. Amarga kayu gampang digawe panas lan kripik ora gampang metu, mula kudu nyuda kacepetan puteran lan asring metu kanggo nyopot kripik.

4. Bit bor ubin keramik digunakake kanggo ngebor bolongan ing ubin keramik lan kaca kanthi kekerasan sing luwih dhuwur. Paduan karbon tungsten digunakake minangka bahan alat. Amarga kekerasan sing dhuwur lan kateguhan sing kurang, kudu diwenehi perhatian kanthi panggunaan kacepetan lan ora kena pengaruh.

news2pic2
news2pic3

Bor Flat

Sisih pemotong bor datar yaiku bentuk shovel, kanthi struktur sing sederhana lan biaya pabrik sing murah. Cairan pemotongan gampang dilebokake ing bolongan, nanging kinerja nglereni lan ngilangi chip ora apik. Ana rong jinis latihan datar: integral lan dipasang. Jinis integral utamane digunakake kanggo micropores pengeboran kanthi diameter 0,03-0,5mm. Blade bor datar sing dipasang bisa diganti lan bisa digawe adhem kanthi internal. Umume digunakake kanggo ngebor bolongan gedhe kanthi diameter 25-500 mm.

 

Bor Lubang Jero

Bor bolongan jero biasane alat kanggo bolongan mesin sing rasio ambane bolongan karo diameter bolongan luwih gedhe tinimbang 6. Biasane digunakake yaiku bor gun, Bor bolongan jero, bor jet, bor bolongan jero DF, lsp. Bor trepanning uga umume digunakake ing proses bolongan jero.

 

Reamer

Reamer duwe 3-4 untu, lan kaku bisa luwih apik tinimbang bor corak. Iki digunakake kanggo nggedhekake bolongan sing ana lan nambah akurasi lan finish mesin.

 

Bor Pusat

Bor tengah digunakake kanggo ngebor bolongan tengah bahan kerja poros. Sejatine kasusun saka bor corak lan facer spot kanthi sudut heliks cilik, mula uga diarani bor pusat senyawa.

Bor konstruksi minangka jeneng umum bor palu listrik lan bor semen. Iki digunakake kanggo mbukak beton, tembok lan bahan kerja liyane. Tampilan umum yaiku gagang lurus, lan endhas dipasang nganggo kepala pemotong paduan. Bilah ora duwe bukaan. Mung slot.

Ana rong jinis latihan latihan kayu. Salah sijine yaiku bor cor kayu. Sing liyane yaiku bor datar kanggo gawe kayu. Bor corak kayu umume diarani bor kayu, kanthi 3 pucuk ing endhas lan jarum dawa ing tengah. Loro-lorone rada cekak kanthi ujung. Bilah duwe bukaan. Kepala bor datar kanggo pertukangan rata. Ing tengah ana bolongan cilik. Ndhuwur jarum kaya. Ora ana ujung canggih. (nyatane, agul-agul kasebut ana ing loro ujung endhas datar, kanthi bukaan bentuke kontras.) Ana rong jinis tangkai, biasa lan heksagonal.

Bit bor baja kanthi kecepatan dhuwur dipérang dadi bor corak shank lurus lan bor taper shank. Bor shank sing padha.


Wektu kiriman: Sep-16-2020