Sugeng rawuh ing toko online!

Pembuka bolongan, uga dikenal minangka gergaji bolongan utawa gergaji bolongan, nuduhake gergaji bunder khusus kanggo mesin bolongan bunder ing industri utawa teknik modern.

news1pic3

Pembuka bolongan, uga dikenal minangka gergaji bolongan utawa gergaji bolongan, nuduhake gergaji bunder khusus kanggo mesin bolongan bunder ing industri utawa teknik modern. Gampang dioperasikake, gampang digawa, aman lan digunakake kanthi akeh. Sampeyan luwih gampang nglereni bolongan bunder, bolongan kothak, bolongan segi telu, garis lurus lan kurva ing lempengan tembaga, besi, baja tahan karat, plexiglass lan piring liyane nalika dipasang ing bor listrik biasa.

Miturut macem-macem ukuran lingkaran, penoreh duwe apertur lan spesifikasi sing beda. Sanalika, miturut ambane bolongan, dipérang dadi jinis standar lan jinis beban jero. Dheweke dipasang ing bor tangan listrik, bor dampak, bor rocker lan alat listrik liyane.

Ana rong jinis umum:diameter tetep lan diameter variabel (jinis pesawat). Pembuka bolongan diameteripun variabel asring dipunginakaken kangge dekorasi njero ruangan lan ruangan.

Mbukak bolongan diameteripun tetep, ana jinis biasa, jinis dampak, jinis digawe adhem banyu, sing jinis adhem banyu umume digunakake kanggo bukaan tembok, kanthi efisiensi dhuwur lan bukaan sing apik.

 

Miturut klasifikasi materi:pembuka bolongan bi-logam / gergaji bolongan bi-logam, gergaji bolongan karbida semen, gergaji bolongan berlian. Bahan sing beda digunakake kanggo motong bahan sing beda-beda. Sing paling umum digunakake yaiku gergaji bimetal. Karbida semen disaranake kanggo bahan logam keras, lan berlian disaranake kanggo kaca, serat karbon, keramik lan bahan liyane sing ringkih.

 

Aksesoris pembuka bolongan utamane kalebu:gagang dhukungan, spring, bit bor, lsp. gagang dhukungan kalebu bagean umum. Saw bolongan kanthi diameter bolongan sing beda dilengkapi rong spesifikasi gagang dhukungan. Dhiameter bolongan ing antarane 14 lan 32 mm minangka salah sawijining spesifikasi, lan diameter bolongan luwih gedhe tinimbang 32 mm minangka spesifikasi.

 

Aksesoris bolongan kasebut biasane kalebu:gagang dhukungan, spring, bit bor, lsp. gagang dhukungan kalebu bagean umum. Pembuka bolongan kanthi diameter bolongan sing beda dilengkapi rong spesifikasi gagang dhukungan. Dhiameter bolongan ing antarane 14 lan 32 mm minangka salah sawijining spesifikasi, lan diameter bolongan luwih gedhe tinimbang 32 mm minangka spesifikasi.

news1pic1
news1pic2
news1pic4

Baja kanthi kecepatan tinggi minangka jinis baja alat kanthi kaku, tahan aus dhuwur lan tahan panas sing dhuwur. Baja kecepatan tinggi utamane digunakake kanggo ngasilake pinggiran tipis sing rumit lan alat pemotong logam tahan, uga bantalan suhu dhuwur lan ekstrusi adhem mati amarga kinerja proses sing apik lan kombinasi kekuatan lan kateguhan sing apik.

Tapper baja kecepatan tinggi minangka alat pambuka sing digawe saka baja kecepatan tinggi, sing umume digunakake kanggo mbukak bolongan ing piring logam utawa pipa. Uga bisa digunakake kanggo bolongan posisi tengah sadurunge bukaan bolongan, lan banjur nganggo bolongan bi-logam kanggo mbukak diameter bolongan sing dibutuhake.

Ana macem-macem jinis bolongan paduan. Saiki pasar dipérang dadi (biasa) lembaran wesi tipis khusus, (jinis praktis) stainless steel lancip terbuka khusus. (kelas menengah) baja tahan karat terbuka khusus. (jinis kelas tinggi) baja tahan karat terbuka khusus (ketebalan pelat baja bisa tekan luwih saka 2cm).

Kapindho: pambuka bolongan bimetal digunakake kanggo mbukak wesi sheet, kayu lan piring plastik.

Katelu, panggunaan pambuka bolongan tunyuk kanthi kecepatan tinggi lan tapper paduan padha. Poin: biasa, kelas menengah, kelas dhuwur, grinding lengkap, kelas industri.

Pungkasane, tapper paduan cocok kanggo piring baja lan mesin nutul baja kanthi kecepatan dhuwur cocog kanggo pipa baja.

 

6542 baja kacepetan dhuwur

Fitur: isi vanadium rendah (1%) lan konten kobalt dhuwur (8%). Kobalt lan Du bisa nggawe senyawa karbon luwih larut ing matriks sajrone mateni lan pemanasan, lan nggunakake kekerasan matriks dhuwur kanggo nambah resistensi nyandhang.

Atose: jinis baja kacepetan dhuwur iki duwe atose apik, atose termal, resistensi nyandhang lan kemampuan grind. Kekerasan perawatan panas bisa nganti 67-70hrc, nanging sawetara cara perawatan panas khusus digunakake kanggo entuk atose 67-68hrc, sing nambah kinerja nglereni (utamane nglereni intermiten) lan nambah ketahanan pengaruh.

Aplikasi: baja kobalt kecepatan tinggi bisa digawe macem-macem jinis alat pemotong, sing bisa digunakake kanggo motong bahan mesin sing angel. Amarga kinerja mecah sing apik, bisa digawe alat pemotong kompleks, sing akeh digunakake ing jagad iki. Nanging, amarga ora ana sumber daya kobalt ing Tiongkok, rega baja kecepatan tinggi kobalt larang banget, yaiku udakara 5-8 kali lipat saka baja kecepatan tinggi biasa.

Perlindhungan lingkungan: bahan perlindungan lingkungan, ora ana polusi.


Wektu kiriman: Sep-16-2020