Sugeng rawuh ing toko online!

Karakteristik lan klasifikasi pisau pemotong / cakram pemotongan, ruang lingkup panggunaan pisau pemotong.

Karakteristik lan klasifikasi pisau pemotong / cakram pemotongan, ruang lingkup panggunaan pisau pemotong:

Ing saben dinane, yen kita nggatekake, asring ana proses motong ing dekorasi omah. Nglereni lantai, logam, kayu, utawa bahan liyane kanthi bentuk sing dipengini. Kanggo industri pemrosesan logam, mesin pemotong logam perlu, nanging uga jinis mesin pemotong sing duwe kemampuan kuwat saiki. Abrasivee ngethok. Bahan baku potongan kasebut nuduhake manawa ana ing rodhane grinding. Komponen utamane yaiku resin abrasive lan binder. Fungsi utamane yaiku ngethok baja biasa, logam stainless steel lan bahan non-logam kanggo entuk efek pemotongan sing dikarepake. Wujude lembaran lancip bunder.

news3pic1

Karakteristik agul-agul

Pilihan bahan kanggo pisau pemotong nduweni ciri khas, utamane serat kaca lan resin. Kaloro bahan kasebut digunakake kanggo nggawe bahan ikatan sing dikuatake. Produk rampung kualitas apik, kekuatan tarik dhuwur, resistensi pengaruh lan kekuatan tikungan. Iki digunakake akeh ing produksi lan kothong saka baja biasa, stainless steel, logam lan non-logam. Pilihan bahan sing apik lan teknologi sing apik bisa nggawe efisiensi potongan potongan sing gedhe kanggo benda sing nglereni.

 

Miturut bahan kasebut, disk pemotong biasane dipérang dadi potongan potongan resin serat lan potongan potongan berlian.

1. Bilah pemotong resin digawe saka resin, dikombinasikake karo macem-macem bahan. Umume digunakake ing baja paduan, stainless steel lan bahan pemotongan sing angel, lan kinerja pemotongan utamane penting. Nalika nglereni, bisa dipérang dadi rong jinis, kalebu ngethok garing lan ngethok udan. Bilah pemotong jenis iki kudu nggunakake presisi sing luwih stabil. Kajaba iku, miturut kabutuhan nglereni, bahan lan atose potongan kasebut dipilih, sing bisa ningkatake efisiensi nglereni lan ngirit biaya.

2. Lading nglereni inten. Iki uga minangka alat pemotong, sing asring bisa dideleng ing industri konstruksi, mula potongan potongan iki digunakake kanthi umum kanggo ngolah bahan sing atos lan rapuh kayata watu, beton, dalan anyar lan lawas, keramik, lan liya-liyane. pisau pemotong intan sing apik utamane kalebu rong bagean: endhas substrat lan cutter. Matriks minangka bagean dhukungan utama, sing uga digunakake kanggo ngikat sirah pemotong, dene partikel berlian dibungkus nganggo logam ing njero endhas pemotong. Kepala cutter umume digunakake ing proses nglereni, amarga asring dipotong, mula kepala pemotong bakal dikonsumsi, nanging matriks ora bakal kapitunan. Mesthine, kepala pemotong duwe peran kanggo nglereni amarga ngemot berlian. Intan minangka bahan paling angel sing ditemokake saiki. Yen nggosok obyek sing kudu dipotong ing sirah cutter, mula obyek kasebut bakal dipotong.

news3pic2
news3pic3

Wektu kiriman: Sep-16-2020