Sugeng rawuh ing toko online!

Ikatan nilon, ikatan, ketahanan dhuwur, bahan-bahan anyar nglindhungi lingkungan, sekrup ekspansi, pipa ekspansi, macem-macem spesifikasi ikatan

Katrangan singkat:

Ikatan nilon dipérang dadi: ikatan nilon sing ngunci dhewe, ikatan nilon label, ikatan nilon gesper langsung, anti pembongkaran (segel timah) ikatan nilon, ikatan nilon sirah tetep, pasang (kepala pesawat) ikatan nilon, ikatan nilon pinhole, ikatan nilon balung iwak , ikatan nilon tahan cuaca, lsp.

 


Detail Produk

Tag Produk

Amarga kekhasan produk (tembok tipis, proses injeksi gedhe), proses cetakan injeksi lan bahan dasi nilon cukup spesifik. Produsen anyar umume butuh proses eksplorasi sing dawa kanggo ngasilake produk sing berkualitas. Desain kasebut nduweni fungsi mandheg maneh (kajaba jinis tombol sing bisa dipindhah), sing mung bisa dikencengi kanthi kenceng kanthi dasi kabel sing bisa dicopot (gesper).

10
12
微信图片_20200909235231

Dasi nilon digawe saka bahan nilon-66 sing disetujoni UL, kanthi rating api 94v-2. Iki nduweni resistensi asam sing apik, tahan korosi lan insulasi. Ora gampang tuwa lan nduweni kapasitas bantalan sing kuwat. Suhu operasi - 20 ℃ nganti + 80 ℃ (nilon biasa 66). Digunakake ing pabrik elektronik, set TV naleni, komputer lan jalur penghubung internal liyane, lampu, motor, dolanan elektronik lan produk liyane, ndandani pipa minyak peralatan mekanik, ndandani garis kabel ing kapal, ngepak sepeda utawa naleni obyek liyane . Iki uga bisa digunakake kanggo naleni artikel kayata tetanen, hortikultura lan kerajinan tangan. Produk kasebut duwe ciri ikatan cepet, insulasi sing apik, ngunci dhewe lan ngencengi, gampang digunakake lan liya-liyane.

123456
微信图片_20200909235246
微信图片_20200909235251
微信图片_20200909235255

Digunakake ing pabrik hadiah Natal, pabrik elektronik, pabrik pemrosesan kawat, pabrik kawat lan kabel, pabrik dolanan, Festival perayaan, toko alat tulis, supermarket seger, panggunaan padinan, peralatan listrik, konektor lan artikel liyane.

ALAT BOSENDA nyedhiyakake seri lengkap produk dasi nilon, kanthi bahan PA66 tangan pertama lan ketegangan kekuatan sing kuat, ikatan nilon kita dikirim menyang pirang-pirang negara ing saindenging jagad. Kanggo informasi luwih lengkap lan pengetahuan profesional, aja bebas hubungi kita. 

8 9 11 13 14 15 16 17 18 19 1 2 3 4 5 7 20 21

21
微信图片_20200830004758
微信图片_20200906171208
微信图片_20200830001728
微信图片_20200830152219
微信图片_20200906171219

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita