Sugeng rawuh ing toko online!

Gembok, kunci tembaga tiruan, kunci baja tahan karat, kunci godhong, kunci anti-pencurian, kunci sandhi, kunci bekas driji lan gembok liyane

Katrangan singkat:

Klasifikasi padlocks
Ana macem-macem jinis lan spesifikasi kunci gembok. Umumé, ukuran kunci ditemtokake kanthi jembaré kunci awak, tujuan kunci ditemtokake kanthi dhuwur balok kunci, lan seri kunci ditemtokake dening mode pambukaan gembok, kayata langsung bukaan, bukaan horisontal, bukaan ndhuwur lan bukaan dobel. Gembok sing umume digunakake umume mbukak terus lan horisontal.


Detail Produk

Tag Produk

Yaiku, nalika tombol dilebokake ing slot kunci silinder kunci, kunci bisa ditarik munggah tanpa rotasi, sing diarani "kunci ndhuwur". Gembok jenis iki cocog banget kanggo nyandhang bayi utawa nggawa wong mbukak sing ora cocog kanggo masang artikel. Sing diarani "gembok dobel" nuduhake kunci sing mung bisa dibukak nalika rong tombol bisa digunakake. Iki nduweni kinerja keamanan sing kuat lan cocog kanggo acara sing kudu dikunci wong loro lan ana wong loro sing mbukak kunci ing wektu sing padha, kayata gudang lan bank.

7
14
15

Klasifikasi padlocks
Saliyane klasifikasi gembok miturut mode pambukaan (bukaan langsung, bukaan horisontal, bukaan ndhuwur, bukaan kaping pindho), kita uga bisa ngelasake miturut struktur internal gembok. Jinis sing umum kaya ing ngisor iki: gembok struktur marmer
Kunci kunci siji tembung
Kunci kaya iki nggunakake spring silinder kanggo nyetel alangan ing silinder kunci, dadi silinder kunci ora bisa muter lan entuk fungsi ngunci. Struktur peluru uga minangka salah sawijining struktur kunci sing umum digunakake. Awak kunci saka jinis kunci ditumpangake nganggo potongan logam, sing nggawe wong rasane kandel lan padhet. Diarani "kunci lapisan sewu". Nanging, strukture internal uga struktur biliar, mula kalebu kategori gembok struktur peluru. Kunci kaya iki nggunakake sheet metal kanthi macem-macem bentuk kanggo mblokir lan ngunci. Struktur semacam iki asring digunakake ing paduan seng utawa kunci paduan kasebut.

Gembok struktur magnetik:
Miturut prinsip tolak magnetik, sistem silinder kunci magnetik digunakake. Papan partisi logam magnetik sing tetep nganggo piring magnetik sing padha karo kunci dipasang ing antarane alur kunci kunci lan pin safety. Tombol ora langsung kontak karo pin safety. Nalika tombol magnetik non slot dipasang kanthi lancar ing slot silinder kunci, tombol kasebut nutul pelat pemisahan logam lan ngasilake kekuwatan penolakan sing kuat, sing nggawe kunci bisa gampang dibukak. Kajaba iku, prinsip daya tarik magnetik uga digunakake kanggo nggambar pelat logam kanthi kenceng lan mbukak kunci ing musim semi.

 

Gembok yaiku: gembok baja tahan karat, gembok tembaga, gembok besi berlapis du, gembok besi abu-abu, gembok tembaga tiruan, gembok paduan seng, kunci garpu, kunci rantai
1. Gembok stainless steel: kunci gembok jinis iki ditondoi kanthi resistensi oksidasi sing kuat lan cocog kanggo panggunaan ruangan. Nanging, amarga kangelan ngolah lan larang regane, mula arang digunakake ing China.
2. Kunci tembaga: bahan utama kunci yaiku tembaga, lan sing umum digunakake yaiku gembok tembaga cilik, ukurane kurang saka 40mm, umume amarga rega tembaga cukup dhuwur.

 

微信图片_20200830005311
微信图片_20200910001833
18

3. Gembok Wesi: umum banget.
B. Gembok wesi abu-abu: ing ndhuwur diobati nganggo cat abu-abu, banjur katon akeh gembok warna-warni, kabeh kalebu ing kategori iki.
C. Gembok tembaga tiruan: kalebu kunci gembok wesi sing electroplated, sing nuduhake plating tembaga ing permukaan
4. gembok paduan seng: jenis gembok iki dicetak dening mesin casting kanthi presisi tinggi.
3 、 Miturut wujud
1. Kunci garpu
2. Kunci rantai
3. Kunci jinis U

BOSENDA nyedhiyakake macem-macem kunci gembok, gembok kita dikirim menyang negara-negara Asia Tenggara, menyang Amerika Selatan, menyang Eropa, negara-negara EU Timur lan Timur Tengah. Kanggo informasi luwih lengkap, wenehi kontak. 

微信图片_20200830005319
微信图片_20200910001845
微信图片_20200906171219
微信图片_20200910001818

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk