Sugeng rawuh ing toko online!

Kain prrof udan PVC, kain bukti udan PE, tutup truk

Katrangan singkat:

Kain udan udan asring digunakake kanggo nutupi barang lan lelungan ing lapangan kayata kendaraan, kapal, pabrik lan tambang. Nduwe ciri tahan srengenge, tahan es, anti-tuwa, tahan korosi, bobot entheng, lempitan lan daya tahan.
Bahan: kerapatan polipropilena utawa polietilen: jembaré 9 × 9 nganti 14 × 14: 1,65m nganti 12m
Spesifikasi:
2X3m, 3X4m, 3x5m, 4x5m, 4x6m, 5x8m, 6x8m, 6x10m, 2.5 × 3.6m, 3.6 × 5.4m, 5.4 × 7.2m, 7.2x9m, 10x50m.

Miturut kabutuhan pelanggan:
Bobot: 60 nganti 360gsm


Detail Produk

Tag Produk

5
4
9

Sisih dobel anti banyu, patang sudhut dipasang sealing panas pinggiran; tali ing pinggir fungsi sing tetep, kanggo kendaraan santai, truk, kapal, situs konstruksi, kayu bakar, nanging uga kalebu truk, trailer, peralatan, lemah, nylametake darurat, lukisan, lan liya-liyane. Produk kasebut duwe kaluwihan anti banyu, bukti adhem, tabir surya, anti-penuaan, resistensi UV, daya tahan, resistensi tekanan, resistensi lipat, tahan karat, portabilitas, mupangat ekonomi lan praktis. Produk kasebut cocog kanggo panyimpenan, konstruksi, macem-macem tenda, jas artileri, pabrik lan perusahaan pertambangan, pelabuhan laut, dermaga, macem-macem griya ijo, kendaraan, kapal, pesawat terbang lan liya-liyane kanggo transportasi lan mbukak barang lan nutupi.

8
1
2
3
6
7

Pambuka produk kain udan udan PVC: terpal ijo sing kenthel, uga dikenal minangka terpal PVC, dilapisi kanvas poliester kanthi kekuatan dhuwur, dilapisi resin pasta polivinil klorida (PVC), nambah akselerator, penghambat jamur, agen anti-tuwa, agen anti-statis lan liyane aditif kimia, plastik ing suhu dhuwur. Kanthi anti banyu, bukti jamur, tahan adhem, tahan tuwa, anti-statis lan properti liyane, bisa diproses dadi macem-macem ukuran lan model miturut kebutuhan pelanggan. Nalika diproses, patang sisih kain minyak kabeh dibungkus, papat sudhut lan papat sisih diwenehi tombol, lan kabeh tangan bebas

123456
14

Karakteristik kain udan PVC lan titik kanggo perhatian sing digunakake:
1. Nduwe fungsi anti banyu, udan, sunscreen, bukti jamur, tarik, lempitan lan pelapukan, lan duwe ciri tahan asam lan alkali, tahan suhu dhuwur, ngumbah lan lempitan sing trep.
2. Produk iki kudu nyingkiri alat sing landhep saka logam sing digunakake

微信图片_20200830005311
微信图片_20200910001833
18

Gunakake lan pangopènan babagan kain udan PVC:
1. Nalika terpal PVC digunakake, kudu dihindari ngeruk kain nganggo alat sing landhep, sing bakal nyebabake tumindake kain anti banyu.
2. Sawise nggunakake terpal PVC, kudu dibukak, dikeringake lan dikemas kanggo digunakake maneh.
3. Nalika terpal PVC ditumpuk lan disimpen, kudu dilindhungi saka kelembapan lan tikus. Dheweke kudu dikeringake kanthi rutin miturut asor lokal lan iklim.
4. Sajrone transportasi terpal PVC, kekuwatane kudu maksimal supaya paket njaba ora rusak lan selimut jampel saka robek dening kekuwatan.

微信图片_20200830005319
微信图片_20200910001845
微信图片_20200906171219
微信图片_20200910001818

5. Tarpaulin PVC umume dudu geni, mula kudu dijaga adoh saka sumber geni nalika digunakake, luwih-luwih nalika disimpen.
6. Nalika terpal PVC diluncurake, perlu supaya ora ngrusak selimut jampel sing disebabake amarga ditarik ing lemah.
7. Sadurunge tarpaulin PVC diluncurake, lemah kudu dicenthang kanggo mbusak obyek sing landhep kanggo nyegah karusakan kain ing permukaan selimut isolasi.

Umume, kain digawe saka polipropilena utawa polietilena. Kain udan minangka salah sawijining kain kanthi fungsi kinerja bukti udan.
BOSENDA nyedhiyakake serangkaian kain anti banyu / anti banyu kanthi spesifikasi lengkap, kanggo rincian liyane, aja nganti hubungi kami. 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita