Sugeng rawuh ing toko online!

Aman, baja tahan api, kunci kode bekas driji, kabeh jinis aman

Katrangan singkat:

Kanthi pangembangan ilmu pengetahuan lan teknologi, aman saiki wis dikembangake saka fungsi anti-pencurian paling gampang nganti jinis sing meh ora kaétung, kayata anti-nyolong, pencegahan kobongan, anti-nyolong, tahan api, anti-magnetik, kluwarga, bisnis, hotel , senjata api, dokumen, data lsp.


Detail Produk

Tag Produk

1
2

Amarga mebel fungsi khusus lan anti-nyolong, kudu diwenehi perhatian khusus marang pilihan safe. Pilihan aman bisa dianggep saka aspek ing ngisor iki:
1. Pilihan bahan plate baja: bedakake saka kekandelan, bahan lan asal saka piring baja, sing ana gandhengane karo kapasitas bantalan aman nalika nggunakake alat khusus kayata bor listrik lan nglereni.
2. Formulir lan pengelasan: priksa manawa awak kabinet dibentuk sekaligus, priksa manawa jurang antarane lawang kabinet lan bingkai lawang, lan apa saklar kasebut fleksibel. Yen longkangan gedhe banget, fungsi anti prying bakal saya ringkih. Kanggo geni sing aman, geni sing gedhe banget ora diidini.
3. Struktur tradisional: Iki minangka inti saka brankas. Amarga wis ana ing kothak, pangguna ora bisa ndeleng, nanging minangka kunci kanggo nyegah bukaan teknis. Pangguna bisa njaluk pedagang mbukak tutup mburi ing mburi panel lawang kanggo mriksa manawa struktur tradisional internal sing tepat lan transmisi kasebut fleksibel. Kajaba iku, kita uga kudu mriksa struktur bolt kunci. Dhiameter bolt kunci kudu kenthel. Saiki format bolt kunci sing populer duwe efek anti pembukaan sing apik.

7
8
9
10
123456

4. Kunci: yen struktur tradisional lumahing, mula kunci minangka titik sing paling penting. Rusak kunci utawa tiru kunci padha karo ngrusak mekanisme anti-pencurian. Kunci kompleks kanthi efektif bisa nyegah karusakan lan nyalin tombol.
5. Bagéan tambahan: pamrosesan suku cadang kudu njamin reliabilitas kinerja kanggo ngatasi lingkungan panggunaan sing saya owah.
6. Fungsi alarm: ana fungsi alarm otomatis, lan ing kahanan tartamtu bisa diwenehi alarm otomatis (kayata obah, pencet utawa telung kode sing salah). Mesthine, kahanan aktivasi sing luwih sugih, luwih apik. Saiki, akeh brankas sing ora duwe fungsi alarm otomatis, utawa ana sawetara kondisi aktivasi alarm otomatis. Sampeyan kudu takon kanthi jelas nalika tuku.

11
12
13
16
14

7. Pangobatan anti korosi: yen proses iki ora ditangani kanthi apik, bakal mengaruhi tampilan kothak, lan ing kasus sing serius, bakal nyebabake kerusakan ing fungsi kasebut. Ing njero lan njaba brankas anti-nyolong kudu dicet, disemprotake plastik lan perawatan anti-korosi permukaan liyane. Aman mekanik.
8. Katon: akeh lan monoton saiki wis ora dingerteni pelanggan babagan barang sing aman. Wong dianggep minangka dekorasi omah. Kaping pisanan, sinaoni apa permukaané alus lan cet ora rata. Kapindho, sinaoni apa warna lan bentuk kasebut kalebu jinis sing disenengi, lan gabung karo lingkungan kantor sing sejatine kanggo dituku.
9. Ukuran: ngukur ukuran aman miturut kabutuhan sejatine. Yen dilebokake ing pojok tembok, sampeyan ora kudu nimbang ukurane kakehan. Yen kudu dilebokake ing papan sing ndhelik, kayata lemari, ukuran brankas paling gedhe 50 cm lan bobote ana ing 30kg. Perlu dielingake manawa umume lemari es kanthi dhuwure luwih saka 50 cm dilengkapi rodha ngisor lan bisa dipindhah menyang endi wae. Saiki ana macem-macem ukuran lan spesifikasi aman. Umume, ukuran maksimal bisa luwih saka 100cm. Uga bisa disesuaikan. Sampeyan butuh 15 dina kanggo ngatur.

3
4
5

10. Baterai: khusus kanggo aman sandhi elektronik. Saliyane batere internal, aman sandhi elektronik umume duwe kothak batere cadhangan eksternal. Nalika tuku, sampeyan kudu nggatekake manawa wis komplit. Merek BOSENDA sing aman uga duwe tampilan daya ing panel, sing bisa menehi kenyamanan nalika operasi nyata.

BOSENDA aman nyedhiyakake spesifikasi lengkap saka kothak safety / aman, kothak safety tahan geni / aman kanthi fungsi sing beda lan katrangan ing ndhuwur, bobot bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan, kunci kunci, kunci bekas driji, kunci sandhi bisa disedhiyakake miturut macem-macem kabutuhan, bahan saka piring baja biasa nganti piring baja super keras, disesuaikan miturut macem-macem kebutuhan. Produksi saben wulan puluhan ewu unit, pengiriman cepet, supaya ora ngenteni wektu tunggu pelanggan. Produksi kanthi efisiensi dhuwur, kontrol ketat kabeh tautan.

微信图片_20200910001406
微信图片_20200910001822
微信图片_20200830004758
微信图片_20200906171208
微信图片_20200910001829
微信图片_20200830152219
微信图片_20200906171219

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita