Sugeng rawuh ing toko online!

Saw bolongan, bor bolongan, gergaji bolongan wesi, bor karbida semen, gergaji bolongan paduan stainless steel UNIKA

Katrangan singkat:

Gergaji bolongan BOSENDA kualitas dhuwur / gergaji bolongan tsar sing ngethok wesi kaya lendhut, kanthi efisiensi sing tajem, awet lan dhuwur uga mbukak cepet, tahan resisten ing proses.


Detail Produk

Tag Produk

00000

Kanthi teknologi canggih, lan kepala pemotong paduan, sing nyebabake resistensi pemotongan cilik lan efisiensi bukaan dhuwur sajrone proses kerja. Bor panggilingan tengah, kanggo posisi kanthi akurat sadurunge ngebur, sing njamin akurasi, pengeboran cepet lan efisien sajrone kerja. Ngoptimalake desain alur penghapusan chip kanggo mesthekake mbusak chip sing lancar lan kanthi efektif nyegah pamblokiran lebu. Gagang segitiga anti-slip, nyekel proses sing digunakake kanthi gampang, ora gampang diluncurake, nggawe keamanan lan jaminan sing luwih dhuwur sajrone proses kerja.

0000000
0000
00000000
000

Pambuka bolongan karbida semen bisa ngebor bolongan ing piring baja biasa, piring baja campuran, piring stainless steel lan besi cor. Kekandelan pelat ukuran 5mm, lan ujung pemotong digawe saka paduan tungsten, kobalt lan vanadium sing berkualitas tinggi. Bisa ngethok kabeh jinis logam non-ferrous, logam ireng lan non-logam, utamane kanggo logam adhem lan panas lan piring stainless steel.

7
微信图片_20200823153213
8
微信图片_20200823153221
微信图片_20200909031109
微信图片_20200909031545

BOSENDA Saw Hole kualitas tinggi bisa digunakake kanggo ngebor baja tahan karat, besi cor, wesi aluminium lan macem-macem bahan logam sing ora standar.

Spesifikasi produk saka 12-200MM, miturut bahan pamrosesan lan spesifikasi produk, pilih nomer revolusi sing cocog.

00
6
000000
微信图片_20200907163412
12
17
微信图片_20200909031646
19

Cegahan:
Priksa integritas bolongan pengeboran sadurunge digunakake;
Klem ing permukaan segitiga nalika nginstal bolongan ngebur menyang bor listrik;
Jaga perpanjangan saka bolongan pengeboran lan pasuryan sing digunakake nalika digunakake;
Gunakake pasukan cilik ing wiwitan ngebur, lan banjur tambahake tenaga kanthi pas sawise posisi;
Nalika digunakake, rotasi ora alon-alon banget supaya agul-agul ora macet;
Nalika bor tengah ngebur menyang obyek, ora cocog nggunakake kekuwatan supaya ora ana pinggiran agul-agul;
Nalika ngebur terus-terusan, cairan ngethok adhem disaranake digunakake.

23
20
18
21
22
24

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita