Sugeng rawuh ing toko online!

Bor corak, bit bor stainless steel, bit bor baja, bit bor besi, bit bor HSS, gergaji bolongan kayu

Katrangan singkat:

Produk: Bit Grinding Twist Bor

 


Detail Produk

Tag Produk

Latihan corak sing umum digunakake ing pasar digawe saka baja kecepatan tinggi (putih) lan karbida semen (ireng cahya).
Baja kacepetan dhuwur duwe kurang atose, nanging kateguhan sing apik lan regane murah, nanging ora bisa digunakake kanggo nglereni kacepetan dhuwur. Umume digunakake kanggo bahan kanthi atose kurang, kayata paduan aluminium, baja karbon sithik, lsp;

421-300x300 (1)
249-300x300
169-300x300
523-300x300
319-300x300
11
15
微信图片_20200909031534
微信图片_20200909021132

Karbida semen duwe atose dhuwur, ora kateguhan, lan regane larang. Bisa digunakake ing nglereni kacepetan dhuwur. Umume digunakake kanggo bahan kanthi kekerasan dhuwur, kayata baja paduan lan baja karbon tinggi sawise anil.

BOSENDA Bit Bor Bor Grinding Lengkap / Besi Bor Logam kanthi standar industri, ditrapake kanggo stainless steel, besi cor, baja cor, balok I, balok aluminium lan bahan logam liyane. Nampilake baja alat kecepatan tinggi berkualitas tinggi, perawatan panas vakum, landhep lan awet.

Bahan karbida HSS lan semen, bisa digunakake kanggo baja tahan karat, lembaran wesi, baja sudut, tembaga lan aluminium lan logam liyane. Gilingan kanthi tliti kanthi landhep, lan tahan tahan dhuwur lan umure luwih dawa. Shank straight cocok kanggo bor tangan listrik lan wakil bangku.

00
12
微信图片_20200909021105
微信图片_20200909031247
6
微信图片_20200909015835

Bit pengeboran corak macem-macem bahan HSS lan saka bahan paduan sing angel bisa digunakake kanggo macem-macem bahan logam kanthi umur layanan sing beda-beda. Bit bor bahan karbida Semen duwe atose dhuwur, kekuatan dhuwur, resistensi nyandhang dhuwur lan resistensi korosi, kinerja sing apik, stabil lan kualitas sing bisa dipercaya.

Kita milih bit bor sing paling cocog kanggo sampeyan miturut obyek pengeboran, nyedhiyakake produk sing paling profesional. Sajrone 10 taun kepungkur, kita wis ngirim bit pengeboran menyang meh kabeh bawana sing kalebu akeh negara ing saindenging jagad, kualitas kita mesthi dadi inti saka bisnis kita lan kita bakal tetep nandheske kontrol kualitas lan layanan sawise didol supaya tetep kompetitif ing lapangan.

BOSENDA Twist Drill Bits nyedhiyakake spesifikasi lengkap, kepenak pengeboran kabeh jinis bahan logam.

23
20
18
21
22
微信图片_20200830152219

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita