Sugeng rawuh ing toko online!

Mesin las, mesin las DC, mesin las AC, topeng las, aksesoris las

Katrangan singkat:

Tujuan mesin las listrik yaiku nyampur solder lan bahan sing bakal dikelas kanthi nggunakake busar suhu dhuwur sing digawe kanthi sirkuit jarak cepet antara tiang positif lan negatif, supaya bisa nggabungake obyek sing dihubungi. 


Detail Produk

Tag Produk

Strukture gampang banget, yaiku transformator daya tinggi. Mesin las bisa dipérang dadi rong jinis miturut jinis daya output, sing siji yaiku catu daya AC, lan liyane yaiku catu daya DC. Dheweke nggunakake prinsip induktansi, induktansi bakal ngasilake pangowahan voltase nalika urip lan mati, lan nggunakake busur voltase dhuwur sing digawe dening sirkuit cekak cepet antarane tiang positif lan negatif kanggo nyawiji solder ing elektroda, supaya bisa nggayuh tujuan ikatan atom.

17
9

Mesin las listrik akeh digunakake. Mesin las minangka alat sing dibutuhake banget kanggo usaha nggawe kapal gedhe, perusahaan industri lan pertambangan lan macem-macem perusahaan konstruksi. Mesin las listrik digunakake kanggo las material, lan listrik digunakake.
Utamane, sawetara unit konstruksi cilik tuku mesin las listrik murah kanggo ngirit biaya. Gampang nyebabake kejut listrik, geni lan sepi nalika digunakake ing lingkungan konstruksi sing angel, sing bakal mbebayani keamanan pribadi lan keamanan properti. Amarga kualitas welding sing ora apik, bisa uga ambruk proyek bangunan kasebut.

 

6
微信图片_20200823155357
1
2
3
4
5

Keuntungan mesin las DC: sing paling penting yaiku busur kasebut stabil sajrone welding DC, amarga saiki ora nol titik, bisa njaga pembakaran busur ing sangisore arus cilik, lan umume bisa ngetrapake kabeh jinis las; penetrasi las gedhe, lan sekaligus, hemat energi. Kerugian mesin las DC: DC gampang bias busur, saiki ora bisa gedhe banget.

10
微信图片_20200830005311
18

Keuntungan las AC yaiku: sepisanan, ora gampang bias busur; kaping pindho, sirkuit umum mesin las AC gampang lan tingkat kegagalan cukup endhek; Kerugian mesin las AC kaya ing ngisor iki: umume gedhe lan akeh; ing wektu sing padha, konsumsi energi trafo gedhe lan konsumsi tenaga serius, lan input fase siji mengaruhi keseimbangan kisi daya.

 

微信图片_20200830005319
微信图片_20200910001845
微信图片_20200906171219
微信图片_20200910001818

BOSENDA nyedhiyakake seri mesin las saka las DC lan las AC. Mesin las uga bisa disesuaikan, kita bisa nindakake OEM lan ODM. Kanggo informasi luwih lengkap, aja takon.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita